Повезане вести
"Док водимо љубав, она мисли о овоме": Кристијан износи прљав веш из брака, оплео по супрузи Ивани, споменуо и Станију…
Блиц 23.05.2021
Бивши робијаш и учесник "Задруге", Кристијан Голубовић након што је преварио супругу Ивану у ријалитију са Кристином Спалевић почео је да износи прљв веш из свог брака, и чини се да сваким даном открива све више интимних детаља… »
Голи смо, водимо љубав, а она ми каже... Кристијан шокирао новим изјавама - изнео сву интиму из брака! (видео)
Мондо 23.05.2021
Голубовић причао о супрузи Ивани. Голубовић причао о супрузи Ивани. Кристијан Голубовић поново је отворио карте и проговорио о браку са Иваном Голубовић, с којом има ћерку, а која живи у Краљеву. У Задрузи је вара са певачицом… »
Свађали су се свакодневно, а ево зашто не могу да остану у браку: Кристијан Голубовић не престаје да блати супругу Ивану…
Ало 23.05.2021
Задругар не престаје да интригира јавност својим понашањем. Кристијан Голубовић је отворио душу, па још једном проговорио о свом браку са Иваном Голубовић. "Пре сам знао да се изнервирам и због паркинга, када ми је све по вољи… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 59 минутајош 37 повезаних
Протестном шетњом у Београду студенти Правног факултета обележили годишњицу почетка блокада
Слободна Европа пре 39 минутајош 23 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане