Povezane vesti
"Želim mnogo dece, fudbalski tim": Kija Kockar o dečku fudbaleru, pa se dotakla i trudne Lune Đogani
Blic 23.05.2021
Pobednica "Zadruge 1" i pevačica, Kija Kockar, nedavno je fotografijom koju je objavila na Instagramu, obelodanila vezu sa sa bivšim fubalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, međutim ističe da o svom privatnom životu i dalje ne želi javno da priča, ali… »
Ja joj čuvam leđa, ne daj bože da je neko pipne! Kija Kockar progovorila o novom dečku, majci Nadici, a onda spomenula i Lunu!…
Kurir 23.05.2021
Kija Kockar je progovorila o Nadici Zeljković, pozivu sa njom, ljubavi, a spomenula je i Lunu Đogani. "Gledala sam ih, za mene su one broj 1. Trebale su da budu u prvih 5. Dale su sve od sebe. Jutjub je goreo, ja sam pratila komentare, ne pamtim kada su… »
Vesti dana »
Šok! Letnjih 25 stepeni, pa mraz, evo i kada: Očekuje se i susnežica, ono što sledi za Vaskrs je neverovatno
Telegraf pre 19 minutajoš 35 povezanih
Poreskom prevarom ojadili državu za 550 miliona! Uhepšene četiri osobe iz Zrenjanina, za jednom se traga!
Kurir pre 25 minutajoš 21 povezana
Krkobabić nakon konsultacija sa Vučićem: Vreme će pokazati da li će ova godina biti izborna ili predizborna
N1 Info pre 9 minutajoš 19 povezanih