Povezane vesti
Monako je Ferstapenov, Luis 7, pehovi za Leklera i Botasa
N1 Info 23.05.2021
Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobednik je trke za Veliku nagradu Monaka. Vozač Ferarija Šarl Lekler našao se pred sam početak trke u velikom problemu sa bolidom i umesto da krene sa pol pozicije, nije startovao uopšte. Za Ferstapena pobeda u Monaku znači… »
Monako "zakuvao" borbu za titulu, Ferstapen slavio u kneževini
Sportske.net 23.05.2021
Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobedio je u trci za Veliku nagradu Monaka i došao do prve pozicije u svetskom šampionatu. Uoči samog početka trke, peh je doživela ekipa Ferarija, odnosno Šarl Lekler, koji je stekao pol-poziciju na jučerašnjim… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 63 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 11 minutajoš 53 povezane

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 4 satijoš 37 povezanih