Повезане вести

Уживо у сценирању Мерима Његомир пева на кинеском за Мрку: Погађа право у срце! Он занемео!

Уживо у сценирању Мерима Његомир пева на кинеском за Мрку: Погађа право у срце! Он занемео!

Курир 23.05.2021
Популарни политичар Милутин Мркоњић Мрка у емисији "Сценирање" на Курир телевизији говорио је о свом животу, одрастању, политичкој каријери и љубави. Емисија "Сценирање" позната је по изненађењима која се приређују гостима… »
Опа! У емисији уживо Мрка шљепио бекуту по задњици! Спремили му спектакуларно рођенданско изненађење, њега понеле емоције!…

Опа! У емисији уживо Мрка шљепио бекуту по задњици! Спремили му спектакуларно рођенданско изненађење, њега понеле емоције!…

Курир 23.05.2021
Познати политичар Милутин Мркоњић Мрка прославио је свој 79. рођендан у студију "Курир телевизије", водитељка Љиљана Станишић направила му је право изненађење. У једном тренутку у студио су ушетале невенчана Мркина супруга… »
Ана бекута не може да смисли један мркин хир! Иако је неизмерно воли, овог не може да се одрекне!

Ана бекута не може да смисли један мркин хир! Иако је неизмерно воли, овог не може да се одрекне!

Курир 23.05.2021
Он важи за једног од омиљених политичара. Био је министар за саобраћај и везе у Влади СРЈ, али и модеран директор који је пратио светске трендове. Воли да прича о свему, а нарочито о женама или сада већ годинама уназад о једној… »
Милутин Мркоњић о познанству са Милошевићем: Политика ме није занимала, а кад сам га срео морао сам да се ухватим за језик

Милутин Мркоњић о познанству са Милошевићем: Политика ме није занимала, а кад сам га срео морао сам да се ухватим за језик

Курир 23.05.2021
Милутин Мркоњић важи за једног од омиљених политичара у нашој земљи. Био је министар за саобраћај и везе у Влади СРЈ, али и модеран директор који је пратио светске трендове. Мрка је био гост емисије "Сценирање", а нашој… »
Гост емисије милутин Мркоњић Изненађење за Мрку за 79. рођендан

Гост емисије милутин Мркоњић Изненађење за Мрку за 79. рођендан

Курир 23.05.2021
Милутин Мркоњић Мрка прославиће свој 79. рођендан баш на Курир телевизији у емисији Сценирање. Он ће нама поклонити своју животну причу, а ми њему специјално изненађење. Не пропустите прилику да сазнате ко ће кога више… »

Вести дана »