Povezane vesti
Zadruga 4 izbacivanje: Cvele iskreno o vezi sa Anjom! (VIDEO)
Svet plus 24.05.2021
Noćas se odigralo još jedno izbacivanje! Jovan Cvijetić Cvele napustio je rijaliti "Zadruga 4" i iskreno progovotio o turbulentnoj vezi sa Anjom Todorović. Imao je i svoje mišljenje o bivšim cimerima. Čudno se osećam, ne mogu da opišem ovaj osećaj. Mi… »
Evo ko je izbačen iz "Zadruge"! Ostavio svoju devojku u suzama: "Sve se desilo s razlogom"
Blic 24.05.2021
Sinoć je još jedan učesnik izbačen iz "Zadruge 4", a ovog puta to je bio Jovan Cvijetić Cvele. Nominovani za izbacivanje bili su Aleksandra Nikolić i Jovan Cvijetić Cvele, a u igri za dupliranje glasova je pobedio Cvele. Međutim, ni to mu nije omogućilo… »
Nije imao šanse pored nje! Cvele je izbačen iz Zadruge, a zbog jedne rečenice se skamenio čim je kročio u stvarnost
Kurir 24.05.2021
Jovan Cvijetić Cvele napustio je "Zadrugu 4" i ostavio svoju devojku, Anju Todorović, u suzama. On je odmah prokomentarisao učešće u rijalitiju. Njega je sačekao prijatelj, koji mu je rekao da nema šta da mu kaže i da će popričati posle, što je Cveleta… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 3 satajoš 4 povezane