Повезане вести

Обожавам мог деду Петра: Францускиња Барбара о Србији

Обожавам мог деду Петра: Францускиња Барбара о Србији

Нова 24.05.2021
Барбара Прави, представница Француске на овогодишњој Евровизији, открила је до сада непознате детаље о свом деди Петру Пјевићу, по коме има српско порекло. Барбара је испричала да уз себе стално носи један комад хартије. На… »
"Прво сам запевала ринге ринге раја, обожавам мог деду петра" Францускиња Барбара Прави о Србији, уз себе увек носи један…

"Прво сам запевала ринге ринге раја, обожавам мог деду петра" Францускиња Барбара Прави о Србији, уз себе увек носи један…

Блиц 24.05.2021
Барбара Прави (28), представница Француске на овогодишњој Евровизији, открила је до сада непознате детаље о свом деди Петру Пјевићу, по коме има српско порекло. Барбара је испричала да уз себе стално носи један комад хартије… »
Ексклузивно Барбара Прави за "Новости": Прво сам запевала "Ринге, ринге раја", обожавам деду Петра!

Ексклузивно Барбара Прави за "Новости": Прво сам запевала "Ринге, ринге раја", обожавам деду Петра!

Вечерње новости 24.05.2021
Фото ЕПА Никад се не раздваја од њега. На њему, деда Петар Пјевић јој детаљно, преко целе странице, писано руком, објашњава порекло породичног презимена, "да се увек сећа шта јој је судбина наменила". Певати, на екавици и… »

Вести дана »