Povezane vesti

Obožavam mog dedu Petra: Francuskinja Barbara o Srbiji

Obožavam mog dedu Petra: Francuskinja Barbara o Srbiji

Nova 24.05.2021
Barbara Pravi, predstavnica Francuske na ovogodišnjoj Evroviziji, otkrila je do sada nepoznate detalje o svom dedi Petru Pjeviću, po kome ima srpsko poreklo. Barbara je ispričala da uz sebe stalno nosi jedan komad hartije. Na njemu njen deda Petar… »
"Prvo sam zapevala ringe ringe raja, obožavam mog dedu petra" Francuskinja Barbara Pravi o Srbiji, uz sebe uvek nosi jedan…

"Prvo sam zapevala ringe ringe raja, obožavam mog dedu petra" Francuskinja Barbara Pravi o Srbiji, uz sebe uvek nosi jedan…

Blic 24.05.2021
Barbara Pravi (28), predstavnica Francuske na ovogodišnjoj Evroviziji, otkrila je do sada nepoznate detalje o svom dedi Petru Pjeviću, po kome ima srpsko poreklo. Barbara je ispričala da uz sebe stalno nosi jedan komad hartije. Na njemu njen deda Petar… »
Ekskluzivno Barbara Pravi za "Novosti": Prvo sam zapevala "Ringe, ringe raja", obožavam dedu Petra!

Ekskluzivno Barbara Pravi za "Novosti": Prvo sam zapevala "Ringe, ringe raja", obožavam dedu Petra!

Večernje novosti 24.05.2021
Foto EPA Nikad se ne razdvaja od njega. Na njemu, deda Petar Pjević joj detaljno, preko cele stranice, pisano rukom, objašnjava poreklo porodičnog prezimena, "da se uvek seća šta joj je sudbina namenila". Pevati, na ekavici i ijekavici. Pevačica… »

Vesti dana »