Повезане вести

Опљачкана бивша српска министарка

Опљачкана бивша српска министарка

Вести онлине 24.05.2021
Породични стан бивше министарке у Влади Србије Славице Ђукиц́ Дејановиц́ је опљачкан, а лопови су насилно ушли и однели 4.000 евра. У стану на Врачару тренутно су инспектори МУП, који узимају отиске. Како сазнаје “Блиц”, улазна… »
Дејановић за Нова.рс: Лопов је имао кључ, однео 4.000 евра

Дејановић за Нова.рс: Лопов је имао кључ, однео 4.000 евра

Нова 24.05.2021
Бивша министарка и функционерка СПС Славица Ђукић Дејановић потврдила је за Нова.рс да је њен породични стан на Врачару опљачкан и да је из њега однето 4.000 евра. „Јутрос сам из Крагујевца дошла право на посао. Супруг је… »
Медији: Опљачкан стан Ђукић Дејановић, украдено 4.000 евра

Медији: Опљачкан стан Ђукић Дејановић, украдено 4.000 евра

Дневник 24.05.2021
БЕОГРАД: Породичан стан на Врачару функционерке СПС, некадашње министарке и председнице Скупштине Србије, Славице Ђукић Дејановић, опљачкан је и из њега је узето 4.000 евра, јављају београдски медији. Ђукић Дејановић је за… »
Из стана Славице Ђукић Дејановић лопови однели 4.000 евра

Из стана Славице Ђукић Дејановић лопови однели 4.000 евра

Нова 24.05.2021
Породични стан Славице Ђукић Дејановић је опљачкан, а лопови су насилно ушли и однели 4.000 евра, сазнаје "Блиц". У стану на Врачару, који се иначе према нашим сазнањима налази у неспосредној близини суда и тужилаштва, тренутно… »
Опљачкан стан Славице Ђукић Дејановић, каже да је лопов имао кључ

Опљачкан стан Славице Ђукић Дејановић, каже да је лопов имао кључ

Н1 Инфо 24.05.2021
Бивша министарка и функционерка СПС Славица Ђукић Дејановић потврдила је за Нова.рс да је њен породични стан на Врачару опљачкан и да је из њега однето 4.000 евра. „Јутрос сам из Крагујевца дошла право на посао. Супруг је… »
Славица Ђукић Дејановић за Курир после пљачке: Веома сам узнемирена, лопови имали кључ од мог стана!

Славица Ђукић Дејановић за Курир после пљачке: Веома сам узнемирена, лопови имали кључ од мог стана!

Курир 24.05.2021
Породични стан бивше министарке Славице Ђукић Дејановић је опљачкан, а лопови су насилно ушли без обијања, јер су, како сумња полиција, имали кључ од стана. Славица Ђукић Дејановић за Курир каже да је веома узнемирена. -… »

Вести дана »