Povezane vesti
Opljačkana bivša srpska ministarka
Vesti online 24.05.2021
Porodični stan bivše ministarke u Vladi Srbije Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli i odneli 4.000 evra. U stanu na Vračaru trenutno su inspektori MUP, koji uzimaju otiske. Kako saznaje “Blic”, ulazna vrata su otključana, a… »
Dejanović za Nova.rs: Lopov je imao ključ, odneo 4.000 evra
Nova 24.05.2021
Bivša ministarka i funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović potvrdila je za Nova.rs da je njen porodični stan na Vračaru opljačkan i da je iz njega odneto 4.000 evra. „Jutros sam iz Kragujevca došla pravo na posao. Suprug je otišao u stan i javio mi da… »
Mediji: Opljačkan stan Đukić Dejanović, ukradeno 4.000 evra
Dnevnik 24.05.2021
BEOGRAD: Porodičan stan na Vračaru funkcionerke SPS, nekadašnje ministarke i predsednice Skupštine Srbije, Slavice Đukić Dejanović, opljačkan je i iz njega je uzeto 4.000 evra, javljaju beogradski mediji. Đukić Dejanović je za Kurir rekla da je veoma… »
Iz stana Slavice Đukić Dejanović lopovi odneli 4.000 evra
Nova 24.05.2021
Porodični stan Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli i odneli 4.000 evra, saznaje "Blic". U stanu na Vračaru, koji se inače prema našim saznanjima nalazi u nesposrednoj blizini suda i tužilaštva, trenutno su inspektori MUP, koji… »
Opljačkan stan Slavice Đukić Dejanović, kaže da je lopov imao ključ
N1 Info 24.05.2021
Bivša ministarka i funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović potvrdila je za Nova.rs da je njen porodični stan na Vračaru opljačkan i da je iz njega odneto 4.000 evra. „Jutros sam iz Kragujevca došla pravo na posao. Suprug je otišao u stan i javio mi da… »
Slavica Đukić Dejanović za Kurir posle pljačke: Veoma sam uznemirena, lopovi imali ključ od mog stana!
Kurir 24.05.2021
Porodični stan bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli bez obijanja, jer su, kako sumnja policija, imali ključ od stana. Slavica Đukić Dejanović za Kurir kaže da je veoma uznemirena. - Osećam se jako neugodno, a… »
Vesti dana »
Tusk pozvao na nastavak naoružavanja Evrope: Ostanimo ujedinjeni, ili smo gotovi
NIN pre 37 minutajoš 31 povezana
Kako da bezbedno vozite po snegu? Saveti bez kojih ne smete nigde da krenete
Kamatica pre 32 minutajoš 46 povezanih
Godinu dana vladavine Donalda Trampa: Politička slika, međunarodni odnosi i ključni događaji
Euronews pre 1 satjoš 46 povezanih
Švajcarska fondacija prikuplja novac za sahranu Srbina koji je spasavao ljude iz požara u Kran-Montani
Radio 021 pre 53 minutajoš 22 povezane