Повезане вести

Владимир Стојковић: Силујте ме ако не освојимо Куп

Владимир Стојковић: Силујте ме ако не освојимо Куп

Вести онлине 24.05.2021
Владимир Стојковић често пажњу привлачи својим изјавама, посебно уочи дуела против Црвене звезде, чији је некада био члан. Тако је и овог пута, уочи финала Купа Сбије, у ком ће црно-бели на стадиону “Рајко Митић” покушати да… »
Легенде звезде и партизана уручују трофеј: Они ће чекати "вечите" крај пехара!

Легенде звезде и партизана уручују трофеј: Они ће чекати "вечите" крај пехара!

Мондо 24.05.2021
Легендарни фудбалери уручиће признања играчима после утакмице. Легендарни фудбалери уручиће признања играчима после утакмице Финале Купа Србије заказано је за уторак у 19 часова, када ће на стадиону "Рајко Митић" играти Црвена… »
Доминација мирка иванића и одбрана у којој нема дилеме: МОНДО изабрао идеалан тим Суперлиге!

Доминација мирка иванића и одбрана у којој нема дилеме: МОНДО изабрао идеалан тим Суперлиге!

Мондо 24.05.2021
Четворица новинара портала МОНДО изабрали најбоље у сезони. Четворица новинара портала МОНДО изабрали најбоље у сезони. Остала је још само једна утакмица у српском фудбалу, финале Купа Србије. Играће Црвена звезда и Партизан на… »
Био би то нови велики хаос српског фудбала! Станојевић најавио напуштање терена у финалу купа против Звезде и поставио…

Био би то нови велики хаос српског фудбала! Станојевић најавио напуштање терена у финалу купа против Звезде и поставио…

Спортал блиц 24.05.2021
Фудбалери Црвене звезде и сутра (уторак, 19 сати) играју финале . Тренер црно-белих Александар Станојевић одржао је занимљиву конференцију за медије посвећену финалу Купа, на којој је рекао да постоји могућност и да повуче екипу… »
Звезда напада дуплу круну, Партизан прети повлачењем

Звезда напада дуплу круну, Партизан прети повлачењем

Нова 24.05.2021
Тренери Партизана и Црвене звезде, Александар Станојевић и Дејан Станковић изнели су на конференцијама за медије своја очекивања и прогнозе пред последњи вечити дерби у сезони који је на програму у уторак од 19 сати, на… »
Станковић: Павков не игра у финалу; не занима нас начин игре

Станковић: Павков не игра у финалу; не занима нас начин игре

Н1 Инфо 24.05.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић пред утакмицу финала Купа Србије у којој ће се састати са Партизаном рекао је да се нада победи свог тима како би сезону заокружили дуплом круном. „Желим да заокуржимо једну дивну и… »
Станојевић: Нијансе ће одлучити

Станојевић: Нијансе ће одлучити

Н1 Инфо 24.05.2021
Александар Станојевић, тренер Партизана, оптимиста је уочи сутрашњег финала Купа Србије у којем ће његов тим одмерити снаге са Црвеном звездом. „Верујемо. Ако ми не верујемо, нико не може да верује у нас. Битно је да смо између… »
Немања Милуновић жели дуплу круну: Било би слатко и на пенале

Немања Милуновић жели дуплу круну: Било би слатко и на пенале

Спортски журнал 24.05.2021
Само да не изгоримо у превеликој жељи – упозорава искусни штопер. Црвена звезда на други по важности трофеј чека девет година, док је још дужи пост везан за дуплу круну које у витринама клуба са стадиона „Рајко Митић” нема пуних… »
Стојковић: Ако не освојимо Куп, силујте ме

Стојковић: Ако не освојимо Куп, силујте ме

Нова 24.05.2021
Владимир Стојковић, чувар мреже и капитен Партизана, узбуркао је јавност изјавом пред утакмицу финала Купа Србије између црно-белих и Црвене звезде. Црвена звезда дочекује „вечитог ривала“ у уторак, 25. маја од 19 часова у борби… »
Станојевић потврдио: Без главног играча у финалу Купа Србије!

Станојевић потврдио: Без главног играча у финалу Купа Србије!

Хот спорт 24.05.2021
Очекује нас јако занимљиво финале! Шеф стручног штаба београдског Партизана – Александар Станојевић оптимистичан је уочи дербија који се игра сутра. ‘Притисак сам осећао свуда, у Лучанима, против Вождовца… Наравно, дерби је… »
Стојковић пред дерби: ‘Силујте ме ако не освојимо Куп!’

Стојковић пред дерби: ‘Силујте ме ако не освојимо Куп!’

Хот спорт 24.05.2021
Још једна у низу занимљивих изјава Владимира Стојковића! Чувар мреже Партизана – Владимир Стојковић покушао је да максимално растерети своје саиграче уочи финала Купа Србије! ‘Моји саиграчи не би требало да имају притисак. За… »
Станојевић најавио бојкот дербија ако буде више од 80 навијача

Станојевић најавио бојкот дербија ако буде више од 80 навијача

Моззарт спорт 24.05.2021
Тренер Партизана упозорио да ће његов тим напустити терен уколико не буде све по прописима. Фудбалери Црвене звезде и Партизан играће у уторак од 19 часова на стадиону Рајко Митић финале Купа Србије. Било је наговештаја да би… »
Станојевић прети пред финале: ‘Нећемо играти утакмицу, казна ме не занима!’

Станојевић прети пред финале: ‘Нећемо играти утакмицу, казна ме не занима!’

Хот спорт 24.05.2021
Дигла се прашина дан пред финале Купа Србије! Црвена звезда ће на свом стадиону дочекати Партизан у оквиру финала Купа Србије! Оба тима добила су по 40 карата за навијаче, односно пријатеље клуба и породице. ‘Пошто јје ово Куп… »
Станојевић: Звезда није боља, ту смо негде

Станојевић: Звезда није боља, ту смо негде

Моззарт спорт 24.05.2021
„То и играчи знају“, поручио је Партизанов шеф стручног штаба. Још једна „утакмица сезоне“. Била је она септембарска у Белгији против Шарлрое, била је октобарска у Хумској против Црвене звезде, на сличан начин је окарактерисано… »
Станојевић запретио: Повући ћу тим против звезде! Партизанов тренер упозорио пред финале Купа - не интересују ме казне!

Станојевић запретио: Повући ћу тим против звезде! Партизанов тренер упозорио пред финале Купа - не интересују ме казне!

Мондо 24.05.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић је послао оштру поруку поводом броја добијених карата за финале Купа Србије, а истакао је да ће његова екипа учинити све да на стадиону "Рајко Митић" подигну трофеј. Тренер Партизана… »
Станојевић: Ово је празник српског фудбала! Стојковић: Ја ћу бити крив ако не узмемо Куп (видео)

Станојевић: Ово је празник српског фудбала! Стојковић: Ја ћу бити крив ако не узмемо Куп (видео)

- Добили смо по 40 карата за утакмицу, и ми и Црвена звезда, Фудбалски савез Србије је организатор утакмице и кажем вам да ћу извести екипу са терена уколико буде више људи из Звезде на утакмици. Не интересују му казне - рекао… »
Станојевић запретио повлачењем Партизана из финала Купа

Станојевић запретио повлачењем Партизана из финала Купа

Нова 24.05.2021
Александар Станојевић, тренер Партизана, запретио је да ће Партизан напустити терен у финалу Купа Србије против Црвене звезде (уторак, 19 часова) уколико на трибинама буде више од 150 људи. Стратег „парног ваљка“ образложио је… »
Владимир Стојковић: Силујте ме, ако не узмемо Куп

Владимир Стојковић: Силујте ме, ако не узмемо Куп

Моззарт спорт 24.05.2021
“Ако буду пенали, сигурно освајамо“, каже капитен Партизана. Конференције за медије пред битне утакмице обично обележе протоколарне изјаве, са мало „зачина“, али Партизанова, уочи финала Купа Србије, одударала је од уобичајене… »
Сине, шта ти славиш кад ниси играо? Деки "пецкао" наследника: Попео са на постоље са Интером без минута!

Сине, шта ти славиш кад ниси играо? Деки "пецкао" наследника: Попео са на постоље са Интером без минута!

Мондо 24.05.2021
Биће их сигурно у будућности, као што је то био случај са поносним оцем. Биће их сигурно у будућности, као што је то био случај са поносним оцем. Дејан Станковић освојио је шампионски пехар са Црвеном звездом и то бурно прославио… »
Станојевић запретио, повлачи екипу са терена ако се прекрши правило!

Станојевић запретио, повлачи екипу са терена ако се прекрши правило!

Спортске.нет 24.05.2021
Тренер фудбалског клуба Партизан Александар Станојевић рекао је данас да ће повући екипу из финала Купа Србије ако на стадиону "Рајко Митић" против Црвене звезде буде више навијача него што би требало. "Фудбалски савез Србије… »
Мене "силујте" ако Партизан не освоји куп: Стојке пребацио све на себе - Шта год да се деси, ја сам кривац!

Мене "силујте" ако Партизан не освоји куп: Стојке пребацио све на себе - Шта год да се деси, ја сам кривац!

Мондо 24.05.2021
"Ја овај куп морам да донесем, све је на мени, они не треба да имају притисак". "Ја овај куп морам да донесем, све је на мени, они не треба да имају притисак". Партизан и Црвена звезда бориће се за трофеј Купа Србије у уторак од… »
Дејан Станковић пред финале Купа: Да заокружимо дивну сезону

Дејан Станковић пред финале Купа: Да заокружимо дивну сезону

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да се нада да ће његова екипа победом у Купу Србије заокружити дивну сезону и истакао да га уопште не занима да ли ће утакмица бити лепа или не, већ само освајање "дупле круне"… »
ФСС преломио: Судија кога "не воле" ни Звезда, ни Партизан дели правду у финалу Купа Србије!

ФСС преломио: Судија кога "не воле" ни Звезда, ни Партизан дели правду у финалу Купа Србије!

Спортал блиц 24.05.2021
Завесу на сезону у српском фудбалу спустиће фудбалери два највећа домаћа клуба. и по трећи пут у овој такмичарској години састаће се у уторак од 19 часова на стадиону Рајко Митић. Бориће се за трофеј , а одредио је арбитре тог… »
Деки не мари за игру против партизана - само нек буде дупла круна: Приоритет је Лига шампиона, навијачи нас шокирали!

Деки не мари за игру против партизана - само нек буде дупла круна: Приоритет је Лига шампиона, навијачи нас шокирали!

Мондо 24.05.2021
Црвена звезда и Партизан састаће се у финалу Купа Србије, а тренер шампиона обратио се медијима на конференцији за медије. Црвена звезда и Партизан састаће се у финалу Купа Србије, а тренер шампиона обратио се медијима на… »
Станковић пред финале: Павков не игра, знам ко су пеналџије

Станковић пред финале: Павков не игра, знам ко су пеналџије

Нова 24.05.2021
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, пред финале Купа Србије са Партизаном открио је да не може да рачуна на Милана Павкова и говорио да се црвено-белих спремају за све сценарије. Вечити дерби се игра у уторак од 19 часова, а… »
Дејан Станковић пред финале Купа: Само да победимо Партизан, не мора да буде лепо

Дејан Станковић пред финале Купа: Само да победимо Партизан, не мора да буде лепо

Вечерње новости 24.05.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Станковић се нада победи у сутрашњем мечу. - Очекивања свих у клубу су да заокружимо спектакуларну сезону. Урадићемо све да тако буде. Спремали смо се, наставили смо добро да радимо без обзира што смо… »
Звезда спрема посебне премије за дуплу круну – исплата одмах

Звезда спрема посебне премије за дуплу круну – исплата одмах

Моззарт спорт 24.05.2021
Управни одбор одлучан у намери да награди екипу Дејана Станковића за потенцијални тријумф против Партизана. Црвена звезда, за стандарде највећег клуба на овим просторима, предуго чека освајање дупле круне. Прошло је тачно 14… »
Звездо, ови клубови те већ чекају у Лиги шампиона: Знамо 25 од 32 учесника, други шешир биће јачи од првог!

Звездо, ови клубови те већ чекају у Лиги шампиона: Знамо 25 од 32 учесника, други шешир биће јачи од првог!

Мондо 24.05.2021
Све је већи број тимова за које знамо да ћемо их гледати у елитном европском такмичењу. Све је већи број тимова за које знамо да ћемо их гледати у елитном европском такмичењу. Црвена звезда ће у уторак покушати да освоји Куп… »

Вести дана »