Povezane vesti
Šapić: Ne mislim da ću zameniti Stefanovića u SNS
Politika 24.05.2021
Lider SPAS-a i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da se još ne zna da li će biti kandidat SNS-a za gradonacelnika Beograda na sledećim izborima, ali je dodao da će ta stranka sigurno izaći sa najjačom formacijom. On je za N1… »
Šapić: Nisam lopov i podanik, videćemo da li ću biti kandidat za gradonačelnika
N1 Info 24.05.2021
Lider SPAS-a i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da će se videti da li će biti kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda na sledećim izborima, ali da će ta stranka "svakako izaći sa najjačom formacijom". On je rekao i da ne… »
Šapić: Nisam lopov i podanik, Đilas javno da priča o meni
Nova 24.05.2021
Lider SPAS-a i predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da će se videti da li će biti kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda na sledećim izborima, ali da će ta stranka „svakako izaći sa najjačom formacijom“. On je rekao i da ne… »
Vesti dana »
(BLOG) Završen protest kod Ušća, studenti Pravnog kažu - policija presrela i uhapsila više građana
N1 Info pre 1 satjoš 51 povezana
FOTO, VIDEO: Završen protest zbog napada na studente, "Poternice" napadača na vratima Policijske stanice
Radio 021 pre 3 satajoš 36 povezanih
Nastao delirijum u publici kad se Prija latila mikrofona! Nakon nje zapevala Šerifovićka, a onda se desio trenutak koji svi komentarišu (video)
Kurir pre 19 minutajoš 34 povezane
Deo demonstranata bacao baklje na policiju kod Ušća, privedeno nekoliko studenata
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih
Zelenski: Naložio sam pregovaračkom timu da pokrene pitanje sastanka sa Putinom
RTV pre 33 minutajoš 28 povezanih