Povezane vesti
Mensur se oglasio nakon što je maja otkrila da ga Mina i dalje voli! Ovu njegovu reakciju niko nije očekivao, ostavio bez…
Kurir 24.05.2021
Odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića i dalje je tema o kojoj se raspreda, iako oni mesecima nisu zajedno. Maja Marinković pričala je o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, te pomenula Minu i Mensura i otkrila šta joj je zadrugarka… »
Hteo je da pegla odnos sa ženom, A da se viđa sa mnom! Maja otkrila šta joj je Janjuš priređivao napolju, ne želi više…
Kurir 24.05.2021
Maja Marinković je rešila da ispirča neke nove detalje iz svog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, a koji su se odnosili na njihovu vezu napolju, a sagovornici su joj bili pored Filipa Cara i Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić dok su uvijali… »
Priznala je da voli Mensura, pokušava da mi se osveti Maja obelodanila Janjuševu i Mininu tajnu i otkrila da nju gleda kao…
Kurir 24.05.2021
Nakon što je Maja Marinković izašla iz zatvora, otkrila je da voli Mensura Ajdarpašića, pa obelodanila Janjuševu i Mininu tajnu. - Više me je sramota da pričam o svemu što se dešava, čula sam šta mi je otac rekao, oboje nismo pribrani. Svađe… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 35 minutajoš 33 povezane
Advokat studenata: Krivične prijave protiv svih medija koji su objavili podatke iz pasoša
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Servis američkog džina je danas bio nezaustavljiv: Novak Đoković izgubio od Rajlija Opelke u četvrtini finala Brizbejna! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 28 povezanih