Повезане вести

Посланик Скупштине РС Небојша Вукановић пуштен након привођења

Посланик Скупштине РС Небојша Вукановић пуштен након привођења

Слободна Европа 24.05.2021
Посланик Народне скупштине босанскохерцеговачког ентитета Републике Српске (РС) Небојша Вукановић пуштен је на слободу након привођења у Требињу, граду на југоистоку БиХ, због кршења Закона о јавном реду и миру РС у… »
Вукановић након хапшења: Нема те казне која ће ме спречити да правосуђе доведем у ред

Вукановић након хапшења: Нема те казне која ће ме спречити да правосуђе доведем у ред

Блиц 24.05.2021
Полиција ми је данас написала казну од 600 КМ (300 евра) због нарушавања јавног реда и мира, али нема те казне која ме може спречити у томе да указујем на бахатост носиоца правосудних функција у Требињу, али и целој земљи… »
Небојша Вукановић пуштен на слободу

Небојша Вукановић пуштен на слободу

Ал Јазеера 24.05.2021
ПУ Требиње је раније саопћило да су Вукановича лишили слободе ‘због почињених прекршаја по закону о јавном реду и миру бх. ентитета Република Српска’. Небојша Вукановић, посланик Српске демократске странке (СДС) у Народној… »
Посланик из Требиња ухапшен, па пуштен: Ухапсили ме јер сам стао на пут мафији

Посланик из Требиња ухапшен, па пуштен: Ухапсили ме јер сам стао на пут мафији

Н1 Инфо 24.05.2021
Народни посланик у парламенту Републике Српске Небојша Вукановић, који је ухапшен у понедељак у Требињу, пуштен је на слободу. Полицијска управа Требиње саопштила је да је народни посланик у Народној скупштини Републике Српске… »
Вукановић пуштен: Народни посланик изашао из Полицијске станице у Требињу

Вукановић пуштен: Народни посланик изашао из Полицијске станице у Требињу

Блиц 24.05.2021
Народни посланик Небојша Вукановић, којег је данас ухапсила полиција у Требињу због нарушавања јавног реда и мира, управо је пуштен на слободу. Потврдио је ово за Српскаинфо посланик ПДП у парламенту Српске Љубиша Крунић који… »
"Шта радите у кафани у радно време" Објављен видео на којем Вукановић галами у центру Требиња, због чега је био приведен у…

"Шта радите у кафани у радно време" Објављен видео на којем Вукановић галами у центру Требиња, због чега је био приведен у…

Блиц 24.05.2021
Посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић пуштен је на слободу након што је био приведен у Полицијску управу Требиње због нарушавања реда и мира у том граду. Он је након три сата од привођења пуштен… »
Привођење у Требињу: Познато због чега је са лисицама на рукама завршио Небојша Вукановић

Привођење у Требињу: Познато због чега је са лисицама на рукама завршио Небојша Вукановић

Курир 24.05.2021
Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске приведен јутрос у Требињу. Небојша Вукановић, посланик СДС-а у Народној скупштини РС, ухапшен је данас у Требињу. Из полиције су додали да ће више детаља бити саопштено… »
Стевић о привођењу Вукановића: Главни мотив напада на представнике правосудних институција су пресуде на његову штету

Стевић о привођењу Вукановића: Главни мотив напада на представнике правосудних институција су пресуде на његову штету

Блиц 24.05.2021
Бојан Стевић, председник Окружног суда у Требињу, рекао је да га је јутрос око седам часова испред Палате правде вербално напао и вређао посланик у Народној скупштини Републике Српске, Небојша Вукановић. Стевић тврди да је… »
Два пута пријављен: Након привођења Небојше Вукановића огласила се и полиција

Два пута пријављен: Након привођења Небојше Вукановића огласила се и полиција

Блиц 24.05.2021
Полицијски службеници Полицијске станице Требиње су данас, око 10.40 часова ухапсили особу Н.В. због почињених прекршаја по Закону о јавном реду и миру Републике Српске. Наведена особа је од јутрос два пута пријављена због… »
Приведен Небојша Вукановић: Посланик СДС у Полицијској управи Требиње (видео)

Приведен Небојша Вукановић: Посланик СДС у Полицијској управи Требиње (видео)

Блиц 24.05.2021
Посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић приведен је у Полицијску управу Требиње, потврђено је за Српскаинфо. У полицији су за сада потврдили само да је Вукановић приведен, а више детаља нису… »
Небојша Вукановић ухапшен: Посланик приведен у Требињу (видео)

Небојша Вукановић ухапшен: Посланик приведен у Требињу (видео)

Вечерње новости 24.05.2021
Фото: БНТВ Небојша Вукановић, посланик у Народној скупштини РС, И најгласнији опозиционар у Српској ухапшен је данас у Требињу, потврђено ј у Полицијској управи Требиње. Из полиције су додали да ће више детаља бити саопштено… »

Вести дана »