Повезане вести
Посланик Скупштине РС Небојша Вукановић пуштен након привођења
Слободна Европа 24.05.2021
Посланик Народне скупштине босанскохерцеговачког ентитета Републике Српске (РС) Небојша Вукановић пуштен је на слободу након привођења у Требињу, граду на југоистоку БиХ, због кршења Закона о јавном реду и миру РС у… »
Вукановић након хапшења: Нема те казне која ће ме спречити да правосуђе доведем у ред
Блиц 24.05.2021
Полиција ми је данас написала казну од 600 КМ (300 евра) због нарушавања јавног реда и мира, али нема те казне која ме може спречити у томе да указујем на бахатост носиоца правосудних функција у Требињу, али и целој земљи… »
Небојша Вукановић пуштен на слободу
Ал Јазеера 24.05.2021
ПУ Требиње је раније саопћило да су Вукановича лишили слободе ‘због почињених прекршаја по закону о јавном реду и миру бх. ентитета Република Српска’. Небојша Вукановић, посланик Српске демократске странке (СДС) у Народној… »
Посланик из Требиња ухапшен, па пуштен: Ухапсили ме јер сам стао на пут мафији
Н1 Инфо 24.05.2021
Народни посланик у парламенту Републике Српске Небојша Вукановић, који је ухапшен у понедељак у Требињу, пуштен је на слободу. Полицијска управа Требиње саопштила је да је народни посланик у Народној скупштини Републике Српске… »
Вукановић пуштен: Народни посланик изашао из Полицијске станице у Требињу
Блиц 24.05.2021
Народни посланик Небојша Вукановић, којег је данас ухапсила полиција у Требињу због нарушавања јавног реда и мира, управо је пуштен на слободу. Потврдио је ово за Српскаинфо посланик ПДП у парламенту Српске Љубиша Крунић који… »
"Шта радите у кафани у радно време" Објављен видео на којем Вукановић галами у центру Требиња, због чега је био приведен у…
Блиц 24.05.2021
Посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић пуштен је на слободу након што је био приведен у Полицијску управу Требиње због нарушавања реда и мира у том граду. Он је након три сата од привођења пуштен… »
Привођење у Требињу: Познато због чега је са лисицама на рукама завршио Небојша Вукановић
Курир 24.05.2021
Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске приведен јутрос у Требињу. Небојша Вукановић, посланик СДС-а у Народној скупштини РС, ухапшен је данас у Требињу. Из полиције су додали да ће више детаља бити саопштено… »
Стевић о привођењу Вукановића: Главни мотив напада на представнике правосудних институција су пресуде на његову штету
Блиц 24.05.2021
Бојан Стевић, председник Окружног суда у Требињу, рекао је да га је јутрос око седам часова испред Палате правде вербално напао и вређао посланик у Народној скупштини Републике Српске, Небојша Вукановић. Стевић тврди да је… »
Два пута пријављен: Након привођења Небојше Вукановића огласила се и полиција
Блиц 24.05.2021
Полицијски службеници Полицијске станице Требиње су данас, око 10.40 часова ухапсили особу Н.В. због почињених прекршаја по Закону о јавном реду и миру Републике Српске. Наведена особа је од јутрос два пута пријављена због… »
Приведен Небојша Вукановић: Посланик СДС у Полицијској управи Требиње (видео)
Блиц 24.05.2021
Посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић приведен је у Полицијску управу Требиње, потврђено је за Српскаинфо. У полицији су за сада потврдили само да је Вукановић приведен, а више детаља нису… »
Небојша Вукановић ухапшен: Посланик приведен у Требињу (видео)
Вечерње новости 24.05.2021
Фото: БНТВ Небојша Вукановић, посланик у Народној скупштини РС, И најгласнији опозиционар у Српској ухапшен је данас у Требињу, потврђено ј у Полицијској управи Требиње. Из полиције су додали да ће више детаља бити саопштено… »
Вести дана »
На шалтерима 586 пошта широм Србије пријављивање нелегалних објеката
РТК пре 44 минутајош 35 повезаних
Зашто су Тајланд и Камбоџа поново у сукобу? Спор траје више од једног века, а ово су разлози
Мондо пре 30 минутајош 35 повезаних
Зеленски: Украјина, Русија и САД немају јединствен став о Донбасу
Политика пре 15 минутајош 43 повезане