Povezane vesti

Poslanik Skupštine RS Nebojša Vukanović pušten nakon privođenja

Poslanik Skupštine RS Nebojša Vukanović pušten nakon privođenja

Slobodna Evropa 24.05.2021
Poslanik Narodne skupštine bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske (RS) Nebojša Vukanović pušten je na slobodu nakon privođenja u Trebinju, gradu na jugoistoku BiH, zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru RS u ponedjeljak (24. maja)… »
Vukanović nakon hapšenja: Nema te kazne koja će me sprečiti da pravosuđe dovedem u red

Vukanović nakon hapšenja: Nema te kazne koja će me sprečiti da pravosuđe dovedem u red

Blic 24.05.2021
Policija mi je danas napisala kaznu od 600 KM (300 evra) zbog narušavanja javnog reda i mira, ali nema te kazne koja me može sprečiti u tome da ukazujem na bahatost nosioca pravosudnih funkcija u Trebinju, ali i celoj zemlji. Kaže ovo za Srpskainfo… »
Poslanik iz Trebinja uhapšen, pa pušten: Uhapsili me jer sam stao na put mafiji

Poslanik iz Trebinja uhapšen, pa pušten: Uhapsili me jer sam stao na put mafiji

N1 Info 24.05.2021
Narodni poslanik u parlamentu Republike Srpske Nebojša Vukanović, koji je uhapšen u ponedeljak u Trebinju, pušten je na slobodu. Policijska uprava Trebinje saopštila je da je narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović… »
Nebojša Vukanović pušten na slobodu

Nebojša Vukanović pušten na slobodu

Al Jazeera 24.05.2021
PU Trebinje je ranije saopćilo da su Vukanoviča lišili slobode ‘zbog počinjenih prekršaja po zakonu o javnom redu i miru bh. entiteta Republika Srpska’. Nebojša Vukanović, poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini… »
Vukanović pušten: Narodni poslanik izašao iz Policijske stanice u Trebinju

Vukanović pušten: Narodni poslanik izašao iz Policijske stanice u Trebinju

Blic 24.05.2021
Narodni poslanik Nebojša Vukanović, kojeg je danas uhapsila policija u Trebinju zbog narušavanja javnog reda i mira, upravo je pušten na slobodu. Potvrdio je ovo za Srpskainfo poslanik PDP u parlamentu Srpske Ljubiša Krunić koji je došao ispred… »
"Šta radite u kafani u radno vreme" Objavljen video na kojem Vukanović galami u centru Trebinja, zbog čega je bio priveden u…

"Šta radite u kafani u radno vreme" Objavljen video na kojem Vukanović galami u centru Trebinja, zbog čega je bio priveden u…

Blic 24.05.2021
Poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović pušten je na slobodu nakon što je bio priveden u Policijsku upravu Trebinje zbog narušavanja reda i mira u tom gradu. On je nakon tri sata od privođenja pušten iz PU Trebinje… »
Privođenje u Trebinju: Poznato zbog čega je sa lisicama na rukama završio Nebojša Vukanović

Privođenje u Trebinju: Poznato zbog čega je sa lisicama na rukama završio Nebojša Vukanović

Kurir 24.05.2021
Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske priveden jutros u Trebinju. Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, uhapšen je danas u Trebinju. Iz policije su dodali da će više detalja biti saopšteno tokom dana. Bojan… »
Stević o privođenju Vukanovića: Glavni motiv napada na predstavnike pravosudnih institucija su presude na njegovu štetu

Stević o privođenju Vukanovića: Glavni motiv napada na predstavnike pravosudnih institucija su presude na njegovu štetu

Blic 24.05.2021
Bojan Stević, predsednik Okružnog suda u Trebinju, rekao je da ga je jutros oko sedam časova ispred Palate pravde verbalno napao i vređao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović. Stević tvrdi da je Vukanović, osim njega… »
Priveden Nebojša Vukanović: Poslanik SDS u Policijskoj upravi Trebinje (video)

Priveden Nebojša Vukanović: Poslanik SDS u Policijskoj upravi Trebinje (video)

Blic 24.05.2021
Poslanik SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović priveden je u Policijsku upravu Trebinje, potvrđeno je za Srpskainfo. U policiji su za sada potvrdili samo da je Vukanović priveden, a više detalja nisu saopštavali, piše… »
Dva puta prijavljen: Nakon privođenja Nebojše Vukanovića oglasila se i policija

Dva puta prijavljen: Nakon privođenja Nebojše Vukanovića oglasila se i policija

Blic 24.05.2021
Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su danas, oko 10.40 časova uhapsili osobu N.V. zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske. Navedena osoba je od jutros dva puta prijavljena zbog narušavanja javnog reda… »
Nebojša Vukanović uhapšen: Poslanik priveden u Trebinju (video)

Nebojša Vukanović uhapšen: Poslanik priveden u Trebinju (video)

Večernje novosti 24.05.2021
Foto: BNTV Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini RS, I najglasniji opozicionar u Srpskoj uhapšen je danas u Trebinju, potvrđeno j u Policijskoj upravi Trebinje. Iz policije su dodali da će više detalja biti saopšteno tokom dana. Bojan… »

Vesti dana »