Povezane vesti
VUČIĆ: Prosečna plata u martu iznosila tačno 555 evra
Moj Novi Sad 24.05.2021
Predsednik Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije objavom na Instagramu. – Imam dobru vest za sve građane. Prosečna plata u martu iznosila je tačno 555 evra – rekao je Vučić. Kako je naveo, to je "ono što smo čekali". – Znali smo da je mart taj… »
Vučić ima dobru vest za sve građane Srbije: Prosečna plata dostigla magičnu cifru, a tek joj sledi skok! (video)
Srbija danas 24.05.2021
Predsednik je naglasio da je to ono što smo dugo čekali i uveren je da zajedno ujedinjeni možemo da dostignemo do kraja godine magičnu cifru od 600 evra. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima dobru vest za sve građane Srbije, prosečna plata u martu… »
Vučić: Prosečna plata u martu 555 evra, to smo čekali
Telegraf 24.05.2021
Na nivou Beograda, prosečna zarada je iznad 700 evra, rekao je Goran Vesić danas. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, oglasio se danas na svom zvaničnom Instagram profilu buducnostsrbijeav i poručio da je prosečna plata u martu bila 555 evra. "Imam… »
Vesti dana »

Vučić: Hvala Meloni na poseti i snažnoj poruci podrške Srbiji
Radio sto plus pre 1 satjoš 26 povezanih

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 6 satijoš 32 povezane

Zelenski i Tramp razgovarali o kraju rata u Ukrajini: Predsednik SAD obavešten o ruskim napadima na Kijev i druge gradove
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana