Povezane vesti

Nakon hapšenja oglasio se Đani: Policija me blamira pred komšijama! Priveli me zbog kazne od pre pola godine

Nakon hapšenja oglasio se Đani: Policija me blamira pred komšijama! Priveli me zbog kazne od pre pola godine

Blic 24.05.2021
Pevač Radiša Trajković Đani uhapšen je danas u svom porodičnom domu, nakon čega je odveden u policijsku stanicu. Njegova supruga Slađana Trajković je pojasnila da je u pitanju nesporazum, pošto u sistemu nije bilo evidentirano da su oni sve… »
"Je*e lud zbunjenog!" oglasio se Đani nakon hapšenja: Otkrio šta se dogodilo - Policija mi došla na vrata, blamiraju me!

"Je*e lud zbunjenog!" oglasio se Đani nakon hapšenja: Otkrio šta se dogodilo - Policija mi došla na vrata, blamiraju me!

Mondo 24.05.2021
Pevač se oglasio nakon vesti o privođenju. Pevač se oglasio nakon vesti o privođenju. Kako su nedavno preneli domaći mediji pevač Radiša Trajković Đani uhapšen je u svom domu i odveden u policiju. Nakon ove vesti oglasila se njegova supruga… »
Oglasila se Slađa Trajković: Nakon vesti da je Đani uhapšen, pevačeva supruga otkrila detalje!

Oglasila se Slađa Trajković: Nakon vesti da je Đani uhapšen, pevačeva supruga otkrila detalje!

Večernje novosti 24.05.2021
Foto: ATA Pevačeva supruga Slađa Trajković objasnila je o čemu se radi. - Ma obična glupost, u pitanju je saobraćajni prekršaj, ništa više. To je kazna koju je dobio, a koja je plaćena, ja imam sve papire, on ima u telefonu da je platio, nego se… »

Vesti dana »