Повезане вести
Након хапшења огласио се Ђани: Полиција ме бламира пред комшијама! Привели ме због казне од пре пола године
Блиц 24.05.2021
Певач Радиша Трајковић Ђани ухапшен је данас у свом породичном дому, након чега је одведен у полицијску станицу. Његова супруга Слађана Трајковић је појаснила да је у питању неспоразум, пошто у систему није било евидентирано да… »
"Је*е луд збуњеног!" огласио се Ђани након хапшења: Открио шта се догодило - Полиција ми дошла на врата, бламирају ме!
Мондо 24.05.2021
Певач се огласио након вести о привођењу. Певач се огласио након вести о привођењу. Како су недавно пренели домаћи медији певач Радиша Трајковић Ђани ухапшен је у свом дому и одведен у полицију. Након ове вести огласила се… »
Огласила се Слађа Трајковић: Након вести да је Ђани ухапшен, певачева супруга открила детаље!
Вечерње новости 24.05.2021
Фото: АТА Певачева супруга Слађа Трајковић објаснила је о чему се ради. - Ма обична глупост, у питању је саобраћајни прекршај, ништа више. То је казна коју је добио, а која је плаћена, ја имам све папире, он има у телефону да је… »
Вести дана »

Гледајте УЖИВО Н1 Директно: Штрајк глађу студента, декани под притиском
Н1 Инфо пре 23 минутајош 65 повезаних

Опљачкана мењачница у Аранђеловцу, код осумњиченог пронађено преко 15.000 евра
Топ пресс пре 1 сатјош 47 повезаних

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
Радио 021 пре 1 сатјош 18 повезаних