Povezane vesti
Nakon hapšenja oglasio se Đani: Policija me blamira pred komšijama! Priveli me zbog kazne od pre pola godine
Blic 24.05.2021
Pevač Radiša Trajković Đani uhapšen je danas u svom porodičnom domu, nakon čega je odveden u policijsku stanicu. Njegova supruga Slađana Trajković je pojasnila da je u pitanju nesporazum, pošto u sistemu nije bilo evidentirano da su oni sve kazne… »
"Je*e lud zbunjenog!" oglasio se Đani nakon hapšenja: Otkrio šta se dogodilo - Policija mi došla na vrata, blamiraju me!
Mondo 24.05.2021
Pevač se oglasio nakon vesti o privođenju. Pevač se oglasio nakon vesti o privođenju. Kako su nedavno preneli domaći mediji pevač Radiša Trajković Đani uhapšen je u svom domu i odveden u policiju. Nakon ove vesti oglasila se njegova supruga Slađa koja je… »
Oglasila se Slađa Trajković: Nakon vesti da je Đani uhapšen, pevačeva supruga otkrila detalje!
Večernje novosti 24.05.2021
Foto: ATA Pevačeva supruga Slađa Trajković objasnila je o čemu se radi. - Ma obična glupost, u pitanju je saobraćajni prekršaj, ništa više. To je kazna koju je dobio, a koja je plaćena, ja imam sve papire, on ima u telefonu da je platio, nego se sad… »
Vesti dana »

Stigla prva reakcija Zelenskog na najavu susreta Putina i Trampa: Nema predaje naše teritorije okupatorima!
Nova pre 14 minutajoš 40 povezanih

Avio-Bomba u Beogradu bezbedno uklonjena Nema više opasnosti, evo gde će biti uništena
Alo pre 10 minutajoš 18 povezanih

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih

Srbin pao nakon velike drame: Kecmanović eliminisan od 82. igrača planete
Večernje novosti pre 44 minutajoš 15 povezanih