Повезане вести

Међедовић поражен на старту Сербиа опена

Међедовић поражен на старту Сербиа опена

Вести онлине 24.05.2021
Хамад Међедовић, млади српски тенисер, изгубио је од Алекса Молцана из Словачке са 2:0 (6:4, 6:3) у првом колу АТП турнира у Београду. – Нисам задовољан игром. Било је грешака са свих страна, форхенда и бекхенда, нисам био… »
Крај за Кецмановића и Међедовића у Београду

Крај за Кецмановића и Међедовића у Београду

Нова 24.05.2021
Миомир Кецмановић и Хамад Међедовић завршили су такмичење на Белграде Опену поразима у шеснаестини финала. Хамад Међедовић је против Алекса Молчана у првом сету одолевао све до седмог гема, када је Словак искористио своју прву… »
Лајовић у другом колу АТП турнира у Београду

Политика 24.05.2021
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се данас у друго коло АТП турнира у Београду. Лајовић, пети носилац, победио је на почетку Рикардаса Беанкиса из Литваније. Резултат је био 2:0 у сетовима (6:3, 6:3), а меч је трајао сат и 21… »
Душан Лајовић прекинуо низ од шест пораза: Србин једва задржао сузе након меча – ‘Имам осећај као да сам освојио турнир’…

Душан Лајовић прекинуо низ од шест пораза: Србин једва задржао сузе након меча – ‘Имам осећај као да сам освојио турнир’…

Хот спорт 24.05.2021
Српски тенисер Душан Лајовић успео је да се пласира у друго коло Белграде опена пошто је савладао Литванца Рицардаса Беранкиса – 6:3, 6:3. Ово је први тријумф за Лајовића после низа од пет узастопних пораза. – За мене, почетак… »
Лајовић у другом колу турнира у Београду

Лајовић у другом колу турнира у Београду

Бета 24.05.2021
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се данас у друго коло турнира у Београду пошто је победио Литванца Рикардаса Беранкиса после два сета, 6:3, 6:3. Лајовић је победио после сат и 21 минута, четири пута је одузео сервис… »

Дневник 24.05.2021
БЕОГРАД: Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло АТП турнира у Београду. Лајовић је савладао Литванца Рикардаса Беранкиса са 2:0, по сетовима 6:3, 6:3 и тако прекинуо негативан низ од чак шест узастопних пораза… »
Лајовић заказао дуел са Шардијем, елиминисан Кецмановић

Лајовић заказао дуел са Шардијем, елиминисан Кецмановић

Моззарт спорт 24.05.2021
Хамад Међедовић такође завршио учешће на Сербиа опену 2. Био је Душан Лајовић у лошем низу, везао је шест пораза, али је у Београду на другом турниру у нашој земљи успео да савлада Рикардаса Беранкиса са 2:0 у серији. По… »
Лајовић на ивици суза: Као да сам освојио турнир

Лајовић на ивици суза: Као да сам освојио турнир

Вести онлине 24.05.2021
Српски тенисер Душан Лајовић победио је Литванца Ричардаса Беранкиса са на Сербиа Опен 2 турниру у Београду и тако прекинуо низ од 6 узастопних пораза, а после меча савладале су га емоције. Тако је Лајовић после меча, скоро кроз… »
Немац иде на Новака: Ђоковић добио ривала у другом колу Београд опена!

Немац иде на Новака: Ђоковић добио ривала у другом колу Београд опена!

Хот спорт 24.05.2021
Први рекет света почиње учешће на турниру у престоници… Његов ривал на старту, у другом колу је Матс Мораинг, немачки тениер који је победио Егора Герасимова после великог преокрета са 4:6, 7:6, 7:5, иако је губио 6:4, 4:0 и… »
Београд: Лајовић у другом колу

Београд: Лајовић у другом колу

Дневник 24.05.2021
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло Београд 2 опена пошто је у два сета, за 80 минута, победио Рикардаса Беранкиса са 2:0 (6:3, 6:3) у сетовима. До тријумфа није дошао лако као што резултат говори, пошто је… »
То може само Виктор: Изгубио први сет 0:6, па добио наредна два у тај-брејку

То може само Виктор: Изгубио први сет 0:6, па добио наредна два у тај-брејку

Моззарт спорт 24.05.2021
Милојевић савладао Поланског у квалификацијама за Ролан Гарос. Познат је Виктор Троицки по лудим мечевима, по великим преокретима. Никада није досадно када он наступа, па је и у квалификацијама за Ролан Гарос у мечу против… »
Нетипична ситуација за Ђоковића: Новак добио ривала на Сербиа опену 2, човек који је у Београду остварио прву АТП победу

Нетипична ситуација за Ђоковића: Новак добио ривала на Сербиа опену 2, човек који је у Београду остварио прву АТП победу

Спортал блиц 24.05.2021
Најбољи тенисер света сазнао је име ривала за друго коло Сербиа опена 2. Као први носилац је Ђоковић био слободан првог дана такмичења, а у уторак ће играти са Матсом Мораингом, 253. играчем света. Мораинг је после три сета… »
Лајовић прекинуо низ пораза победом у Београду

Лајовић прекинуо низ пораза победом у Београду

Нова 24.05.2021
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло АТП турнира у Београду победом над Литванцем Рикардасом Беранкисом резултатом 6:3, 6:3. Меч је трајао сат и 21 минут. Лајовић је прекинуо лош низ од шест узастопних пораза на… »
И Кецмановић елиминисан са БГ опена

И Кецмановић елиминисан са БГ опена

Вести онлине 24.05.2021
После Хамада Међедовића, пораз на старту Београд опена доживео је и Миомир Кецмановића. Бољи од српског тенисера био је Пабло Куевас из Уругваја, и то у два сета – 6:3, 6:2. Меч је трајао свега 79 минута и протекао је у… »
Кецмановић лагано поражен у првом колу Београда

Кецмановић лагано поражен у првом колу Београда

Спортске.нет 24.05.2021
Након пораза младог Хамада Међедовића у првом колу Београда, уследио је још један пораз, овога пута неочекиван. Миомир Кецмановић је поражен од искусног Пабла Куеваса лакше него што се очекивало, било јр 6:3 и 6:2 за сат и 19… »

Вести дана »