Povezane vesti
"Te noći sam je video": Velika koprodukcija JDP sa teatrima Maribora, Ljubljane i Beča
Blic 24.05.2021
Danas je u Slovenskom narodnom gledališču (SNG) u Mariboru održana konferencija za novinare povodom početka rada na, kako je navedeno, najambicioznijem regionalnom umetničkom projektu - koprodukciji između Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Burg… »
Koprodukcija JDP-a sa teatrima iz Maribora, Beča i Ljubljane
Nova 24.05.2021
U Slovenskom narodnom gledališču (SNG) u Mariboru, danas je održana konferencija za novinare povodom početka rada na koprodukciji između tog teatra sa Jugoslovenskim dramskim pozorištem (JDP), Burg teatrom iz Beča i Cankarjevim domom iz Ljubljane… »
„Te noći sam je video“ – zajednička predstava JDP, Beča, Maribora i Ljubljane
N1 Info 24.05.2021
Počeo je rad na zajedničkom projektu - predstavi "Te noći sam je video" Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Burg teatra iz Beča, SNG-a iz Maribora i Cankarjevog doma iz Ljubljane. U Slovenskom narodnom gledališču (SNG) u Mariboru danas je tim… »
Vesti dana »
Pritisci na nastavnike Jovine gimnazije nakon što su učenici treći put učestvovali u akciji „Zastani Novi Sade“
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Srbi na severu KiM strahuju od eskalacije; Priština i Beograd razmenjuju optužbe nakon diverzije kanala Ibar - Lepenica
Insajder pre 1 satjoš 98 povezanih
Kurti: Ima hapšenja, svedočenja i dokaza, odgovorna Srbija, strategija kinetičkog rata
Danas pre 52 minutajoš 21 povezana
Mediji: Pobunjenici ušli u Alep – zatvoren aerodrom, blokirane saobraćajnice prema gradu
RTS pre 4 minutajoš 11 povezanih