Povezane vesti
Oglasio se Asano povodom raskida ugovora sa Partizanom
Nova 24.05.2021
Takuma Asano je izazvao potpuni šok kada je odlučio da raskine ugovor sa Partizanom i ode u Japan. Nakon što se oglasio na društvenim mrežama da je otišao zbog neisplaćenih zarada, sada je tim povodom dao intervju za japanske medije. „Imao sam… »
Asano: Za mene slučaj Partizan ne postoji
N1 Info 24.05.2021
Veliku buru podigao je Takuma Asano kada je samoinicijativno otišao iz Partizana u Japan zbog neisplaćenih plata. I konačno se oglasio, prvi put od toga poteza. – Za mene slučaj sa Partizanom ne postoji. Primećujem da su ljudi iz moje okoline… »
Asano se oglasio po prvi put: "Bio sam zabrinut, hoću u najjače lige"
Sportske.net 24.05.2021
Japanski reprezentativac Takuma Asano razgovarao je za medije iz svoje zemlje o aktuelnim dešavanjima povodom njegovog raskida ugovora sa Partizanom. On je 2. maja raskinuo saradnju sa klubom iz Humske zbog kašnjenja zarada. Bio je najbolji strelac… »
‘Bilo je problema u Beogradu, želim u neku od najjačih liga!’: Takuma Asano prvi put progovorio od odlaska iz Partizana!
Hot sport 24.05.2021
Japanski internacionalac je medijima u domovini otvorio dušu… Takuma Asano je sasvim iznenada drugog dana maja napustio Humsku i vratio se u Japan, te zbog kašnjenja plata zatražio raskid ugovora sa Partizanom. Sve što se prethodno dešavalo tokom… »
Vesti dana »
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 58 minutajoš 38 povezanih
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda – prosuta crvena farba (VIDEO)
Danas pre 23 minutajoš 20 povezanih
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 40 minutajoš 9 povezanih