Povezane vesti

Oglasio se Asano povodom raskida ugovora sa Partizanom

Oglasio se Asano povodom raskida ugovora sa Partizanom

Nova 24.05.2021
Takuma Asano je izazvao potpuni šok kada je odlučio da raskine ugovor sa Partizanom i ode u Japan. Nakon što se oglasio na društvenim mrežama da je otišao zbog neisplaćenih zarada, sada je tim povodom dao intervju za japanske medije. „Imao sam… »
Asano: Za mene slučaj Partizan ne postoji

Asano: Za mene slučaj Partizan ne postoji

N1 Info 24.05.2021
Veliku buru podigao je Takuma Asano kada je samoinicijativno otišao iz Partizana u Japan zbog neisplaćenih plata. I konačno se oglasio, prvi put od toga poteza. – Za mene slučaj sa Partizanom ne postoji. Primećujem da su ljudi iz moje okoline… »
Asano se oglasio po prvi put: "Bio sam zabrinut, hoću u najjače lige"

Asano se oglasio po prvi put: "Bio sam zabrinut, hoću u najjače lige"

Sportske.net 24.05.2021
Japanski reprezentativac Takuma Asano razgovarao je za medije iz svoje zemlje o aktuelnim dešavanjima povodom njegovog raskida ugovora sa Partizanom. On je 2. maja raskinuo saradnju sa klubom iz Humske zbog kašnjenja zarada. Bio je najbolji strelac… »
‘Bilo je problema u Beogradu, želim u neku od najjačih liga!’: Takuma Asano prvi put progovorio od odlaska iz Partizana!

‘Bilo je problema u Beogradu, želim u neku od najjačih liga!’: Takuma Asano prvi put progovorio od odlaska iz Partizana!

Hot sport 24.05.2021
Japanski internacionalac je medijima u domovini otvorio dušu… Takuma Asano je sasvim iznenada drugog dana maja napustio Humsku i vratio se u Japan, te zbog kašnjenja plata zatražio raskid ugovora sa Partizanom. Sve što se prethodno dešavalo tokom… »

Vesti dana »