Повезане вести

Огласио се Асано поводом раскида уговора са Партизаном

Огласио се Асано поводом раскида уговора са Партизаном

Нова 24.05.2021
Такума Асано је изазвао потпуни шок када је одлучио да раскине уговор са Партизаном и оде у Јапан. Након што се огласио на друштвеним мрежама да је отишао због неисплаћених зарада, сада је тим поводом дао интервју за јапанске… »
Асано: За мене случај Партизан не постоји

Асано: За мене случај Партизан не постоји

Н1 Инфо 24.05.2021
Велику буру подигао је Такума Асано када је самоиницијативно отишао из Партизана у Јапан због неисплаћених плата. И коначно се огласио, први пут од тога потеза. – За мене случај са Партизаном не постоји. Примећујем да су људи из… »
Асано се огласио по први пут: "Био сам забринут, хоћу у најјаче лиге"

Асано се огласио по први пут: "Био сам забринут, хоћу у најјаче лиге"

Спортске.нет 24.05.2021
Јапански репрезентативац Такума Асано разговарао је за медије из своје земље о актуелним дешавањима поводом његовог раскида уговора са Партизаном. Он је 2. маја раскинуо сарадњу са клубом из Хумске због кашњења зарада. Био… »
‘Било је проблема у Београду, желим у неку од најјачих лига!’: Такума Асано први пут проговорио од одласка из Партизана!

‘Било је проблема у Београду, желим у неку од најјачих лига!’: Такума Асано први пут проговорио од одласка из Партизана!

Хот спорт 24.05.2021
Јапански интернационалац је медијима у домовини отворио душу… Такума Асано је сасвим изненада другог дана маја напустио Хумску и вратио се у Јапан, те због кашњења плата затражио раскид уговора са Партизаном. Све што се… »

Вести дана »