Повезане вести
Огласио се Асано поводом раскида уговора са Партизаном
Нова 24.05.2021
Такума Асано је изазвао потпуни шок када је одлучио да раскине уговор са Партизаном и оде у Јапан. Након што се огласио на друштвеним мрежама да је отишао због неисплаћених зарада, сада је тим поводом дао интервју за јапанске… »
Асано: За мене случај Партизан не постоји
Н1 Инфо 24.05.2021
Велику буру подигао је Такума Асано када је самоиницијативно отишао из Партизана у Јапан због неисплаћених плата. И коначно се огласио, први пут од тога потеза. – За мене случај са Партизаном не постоји. Примећујем да су људи из… »
Асано се огласио по први пут: "Био сам забринут, хоћу у најјаче лиге"
Спортске.нет 24.05.2021
Јапански репрезентативац Такума Асано разговарао је за медије из своје земље о актуелним дешавањима поводом његовог раскида уговора са Партизаном. Он је 2. маја раскинуо сарадњу са клубом из Хумске због кашњења зарада. Био… »
‘Било је проблема у Београду, желим у неку од најјачих лига!’: Такума Асано први пут проговорио од одласка из Партизана!
Хот спорт 24.05.2021
Јапански интернационалац је медијима у домовини отворио душу… Такума Асано је сасвим изненада другог дана маја напустио Хумску и вратио се у Јапан, те због кашњења плата затражио раскид уговора са Партизаном. Све што се… »
Вести дана »
(Видео) Снег веје у Београду, забелели се кровови! У овом делу Србије нападало већ 10 цм, завејан и Милош Велики: Овакве прозоре ретко виђамо
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних
Трамп ударио на Бајдена: Поништио документа потписана аутопеном: "Он није био укључен у процес"
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане