Povezane vesti
"Nikad ne bih bio sa njom,: preko toga ne prelazim": Ša nakon raskida udario na Taru, pomenuo i Ivanu - "Bilo je to lepih 7…
Blic 25.05.2021
Nakon što je nedavno preko TV-a raskinuo sa Tarom Simov, Nenad Aleksić Ša sada je poručio da neće nastaviti vezu sa njom ukoliko sazna da je u međuvremenu bila sa drugim mušakrcem, a osvrnuo se i na svoju još uvek zakonitu suprugu Ivanu Aleksić, sa kojom… »
Isplivala privatna šok prepiska Ivane Aleksić?! Ša joj se vraća posle zadruge: Rekao mi je da ga čekam kad izađe, mi znamo…
Kurir 25.05.2021
Nenad Aleksić Ša je javno prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov, a u više navrata kada bi se žestoko posvađao sa Tarom uvek žalio zbog toga što je prevario suprugu Ivanu Aleksić, što je, kako je govorio, "ni zarad čega izgubio zlato", a sada je navodno… »
Tara je sve vreme na testu! Ša poručio da i dalje voli Simovu, ali da će mu se emocije ugasiti ukoliko se ona usudi da uradi…
Kurir 25.05.2021
Voditelj je podsetio Nenada Aleksića Ša da je pričao sve najlepše o svojoj supruzi, sve dok nije saznao da je u kontaktu sa Vladimirom Tomovićem, a Ša je onda poručio da i dalje voli Taru Simov sa kojom je javno raskinuo. "Ja bih se ogrešio da ne kažem… »
Nema ništa od razvoda: Učesnica Zadruge oplela po reperu preljubniku - "Taj voli pare, zato je to i uradio Ivani"
Mondo 25.05.2021
Nekadašnja učesnica rijalitija otkrila i da je Tara Simov "bezobrazno derište" Nekadašnja učesnica rijalitija otkrila i da je Tara Simov "bezobrazno derište" Reper Nenad Alesić Ša javno je prevario suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov u rijalitiju… »
Vesti dana »
Vučić u Briselu: Razgovori o evropskom putu Srbije i energetskoj bezbednosti
Euronews pre 32 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 32 povezane
Cena peleta skočila na 44.000 dinara - potražnja i dalje rekordna
Kamatica pre 11 satijoš 9 povezanih
Šta ruski mediji pišu o NIS-u: Vučić upozorava, spreman da „podvuče crtu“
Danas pre 4 satijoš 30 povezanih
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih