Повезане вести
"Никад не бих био са њом,: преко тога не прелазим": Ша након раскида ударио на Тару, поменуо и Ивану - "Било је то лепих 7…
Блиц 25.05.2021
Након што је недавно преко ТВ-а раскинуо са Таром Симов, Ненад Алексић Ша сада је поручио да неће наставити везу са њом уколико сазна да је у међувремену била са другим мушакрцем, а осврнуо се и на своју још увек закониту… »
Испливала приватна шок преписка Иване Алексић?! Ша јој се враћа после задруге: Рекао ми је да га чекам кад изађе, ми знамо…
Курир 25.05.2021
Ненад Алексић Ша је јавно преварио супругу Ивану са Таром Симов, а у више наврата када би се жестоко посвађао са Таром увек жалио због тога што је преварио супругу Ивану Алексић, што је, како је говорио, "ни зарад чега изгубио… »
Тара је све време на тесту! Ша поручио да и даље воли Симову, али да ће му се емоције угасити уколико се она усуди да уради…
Курир 25.05.2021
Водитељ је подсетио Ненада Алексића Ша да је причао све најлепше о својој супрузи, све док није сазнао да је у контакту са Владимиром Томовићем, а Ша је онда поручио да и даље воли Тару Симов са којом је јавно раскинуо. "Ја бих… »
Нема ништа од развода: Учесница Задруге оплела по реперу прељубнику - "Тај воли паре, зато је то и урадио Ивани"
Мондо 25.05.2021
Некадашња учесница ријалитија открила и да је Тара Симов "безобразно дериште" Некадашња учесница ријалитија открила и да је Тара Симов "безобразно дериште" Репер Ненад Алесић Ша јавно је преварио супругу Ивану Алексић са Таром… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 53 минутајош 1 повезана
Трећи месец америчких санкција НИС-у – Вучић: Разрађујемо више сценарија; Ђедовић Хандановић: Ситуација све сложенија
РТС пре 38 минутајош 1 повезана
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 33 минутајош 4 повезане