Povezane vesti
Potukli se Maja Marinković i Marko Janjušević, obezbeđenje ih jedva razdvojilo (VIDEO)
Vesti online 25.05.2021
Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša svakim danom je sve gori i gori. Njih dvoje ne prestaju da se vređaju, pljuju i svađaju. Nakon što se sinoć završila emisija “Pretres nedelje” oni su napravili haos i u spavaćoj sobi. Razlog svađe je bio… »
Janjuš pokušao da poljubi Minu pred svima! Maja urlala iz sveg glasa, zadao joj nikad bolniji udarac, obezbeđenje uletelo
Blic 25.05.2021
Maja Marinković napala je Minu Vrbaški zbog toga što ju je, kako tvrdi, Marko Janjušević Janjuš poljubio. - Ja mogu da radim šta hoću. Janjuš je samo jednom mene poljubio, Janjuš i ja smo drugovi odavno, meni ne pada na pamet da se svađam i bijem -… »
Vesti dana »

Pogibija novinara i civila u izraelskom napadu na bolnicu u Gazi je za Netanjahua – nezgoda
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih

Stupar: Vlast instrumentalizuje Hitnu pomoć, verujem studentima, a ne direktorima SNS-a
Nova pre 15 minutajoš 21 povezana

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 66 povezanih

Ima li nade za Srbiju? Otkriveno stanje Tijane Bošković nakon povrede koja nas je sve zabrinula!
Kurir pre 35 minutajoš 24 povezane