Povezane vesti

Aleksandra Subotić oglasila se nakon brojnih prozivki na račun njenog izgleda

Aleksandra Subotić oglasila se nakon brojnih prozivki na račun njenog izgleda

Vesti online 25.05.2021
Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić odgovarala je na pitanja svojih pratioca na Instagramu, a jedno se ticalo nege lica i tela. Naime, jedan fan ju je isprozivao zbog silnih tretmana na koje ide, smatrajući da je premlada za te stvari, kao i za… »
"Plastificirala si se, a tek ti je 24": Subotićka odbrusila: "Ja sam negovana i uradila sam samo ove dve operacije"

"Plastificirala si se, a tek ti je 24": Subotićka odbrusila: "Ja sam negovana i uradila sam samo ove dve operacije"

Blic 25.05.2021
Nekadašnju rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić pratioci na Instagramu kritikovali su zbog fizičkog izgleda, navodeći da je preterala sa operacijama na svom telu. - Sa svim tim silnim tretmanima plastificirala si se, a tek su ti 24 - glasio je jedan… »
Sva izoperisana, a ima samo 24 godine: Aleksandru žestoko isprozivali na Instagramu - "Nisam plastična, nego negovana"

Sva izoperisana, a ima samo 24 godine: Aleksandru žestoko isprozivali na Instagramu - "Nisam plastična, nego negovana"

Mondo 25.05.2021
Odmah odgovorila na prozivke. Odmah odgovorila na prozivke Aleksandra Subotić, ćerka Ljube Pantović i nekadašnja učesnica Zadruge, obračunala se s pratiocima na Instagramu koji su je isprozivali da se "plastificirala, a nema ni 30 godina". Mlada… »
Subotićku prozvali da se plastificirala, ona žestoko odbrusila: Aleksandra u svom stilu hejterima ovako zapušila usta…

Subotićku prozvali da se plastificirala, ona žestoko odbrusila: Aleksandra u svom stilu hejterima ovako zapušila usta…

Kurir 25.05.2021
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić je odgovarala na pitanja svojih pratioca na Instagramu, a jedno se ticalo njenih plastičnih operacija. View this post on Instagram A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) Naime, jedan njen… »

Vesti dana »