Повезане вести
Александра Суботић огласила се након бројних прозивки на рачун њеног изгледа
Вести онлине 25.05.2021
Бивша задругарка Александра Суботић одговарала је на питања својих пратиоца на Инстаграму, а једно се тицало неге лица и тела. Наиме, један фан ју је испрозивао због силних третмана на које иде, сматрајући да је премлада за те… »
"Пластифицирала си се, а тек ти је 24": Суботићка одбрусила: "Ја сам негована и урадила сам само ове две операције"
Блиц 25.05.2021
Некадашњу ријалити учесницу Александру Суботић пратиоци на Инстаграму критиковали су због физичког изгледа, наводећи да је претерала са операцијама на свом телу. - Са свим тим силним третманима пластифицирала си се, а тек су ти… »
Сва изоперисана, а има само 24 године: Александру жестоко испрозивали на Инстаграму - "Нисам пластична, него негована"
Мондо 25.05.2021
Одмах одговорила на прозивке. Одмах одговорила на прозивке Александра Суботић, ћерка Љубе Пантовић и некадашња учесница Задруге, обрачунала се с пратиоцима на Инстаграму који су је испрозивали да се "пластифицирала, а нема ни… »
Суботићку прозвали да се пластифицирала, она жестоко одбрусила: Александра у свом стилу хејтерима овако запушила уста! (фото)…
Курир 25.05.2021
Бивша ријалити учесница Александра Суботић је одговарала на питања својих пратиоца на Инстаграму, а једно се тицало њених пластичних операција. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александра Суботиц (@сандрасуботицсс)… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 2 сатајош 1 повезана