Повезане вести

Александра Суботић огласила се након бројних прозивки на рачун њеног изгледа

Александра Суботић огласила се након бројних прозивки на рачун њеног изгледа

Вести онлине 25.05.2021
Бивша задругарка Александра Суботић одговарала је на питања својих пратиоца на Инстаграму, а једно се тицало неге лица и тела. Наиме, један фан ју је испрозивао због силних третмана на које иде, сматрајући да је премлада за те… »
"Пластифицирала си се, а тек ти је 24": Суботићка одбрусила: "Ја сам негована и урадила сам само ове две операције"

"Пластифицирала си се, а тек ти је 24": Суботићка одбрусила: "Ја сам негована и урадила сам само ове две операције"

Блиц 25.05.2021
Некадашњу ријалити учесницу Александру Суботић пратиоци на Инстаграму критиковали су због физичког изгледа, наводећи да је претерала са операцијама на свом телу. - Са свим тим силним третманима пластифицирала си се, а тек су ти… »
Сва изоперисана, а има само 24 године: Александру жестоко испрозивали на Инстаграму - "Нисам пластична, него негована"

Сва изоперисана, а има само 24 године: Александру жестоко испрозивали на Инстаграму - "Нисам пластична, него негована"

Мондо 25.05.2021
Одмах одговорила на прозивке. Одмах одговорила на прозивке Александра Суботић, ћерка Љубе Пантовић и некадашња учесница Задруге, обрачунала се с пратиоцима на Инстаграму који су је испрозивали да се "пластифицирала, а нема ни… »
Суботићку прозвали да се пластифицирала, она жестоко одбрусила: Александра у свом стилу хејтерима овако запушила уста! (фото)…

Суботићку прозвали да се пластифицирала, она жестоко одбрусила: Александра у свом стилу хејтерима овако запушила уста! (фото)…

Курир 25.05.2021
Бивша ријалити учесница Александра Суботић је одговарала на питања својих пратиоца на Инстаграму, а једно се тицало њених пластичних операција. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александра Суботиц (@сандрасуботицсс)… »

Вести дана »