Povezane vesti
Aleksandra Subotić oglasila se nakon brojnih prozivki na račun njenog izgleda
Vesti online 25.05.2021
Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić odgovarala je na pitanja svojih pratioca na Instagramu, a jedno se ticalo nege lica i tela. Naime, jedan fan ju je isprozivao zbog silnih tretmana na koje ide, smatrajući da je premlada za te stvari, kao i za… »
"Plastificirala si se, a tek ti je 24": Subotićka odbrusila: "Ja sam negovana i uradila sam samo ove dve operacije"
Blic 25.05.2021
Nekadašnju rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić pratioci na Instagramu kritikovali su zbog fizičkog izgleda, navodeći da je preterala sa operacijama na svom telu. - Sa svim tim silnim tretmanima plastificirala si se, a tek su ti 24 - glasio je jedan… »
Sva izoperisana, a ima samo 24 godine: Aleksandru žestoko isprozivali na Instagramu - "Nisam plastična, nego negovana"
Mondo 25.05.2021
Odmah odgovorila na prozivke. Odmah odgovorila na prozivke Aleksandra Subotić, ćerka Ljube Pantović i nekadašnja učesnica Zadruge, obračunala se s pratiocima na Instagramu koji su je isprozivali da se "plastificirala, a nema ni 30 godina". Mlada… »
Subotićku prozvali da se plastificirala, ona žestoko odbrusila: Aleksandra u svom stilu hejterima ovako zapušila usta…
Kurir 25.05.2021
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić je odgovarala na pitanja svojih pratioca na Instagramu, a jedno se ticalo njenih plastičnih operacija. View this post on Instagram A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) Naime, jedan njen… »
Vesti dana »
„Brate, koji je danas dan?“: Studenti su nas ponovo oduševili genijalnim pozivom na protest ispred Ustavnog suda
City magazine pre 57 minutajoš 15 povezanih
O'Brajen: Udeo ruskog vlasništva u NIS treba da bude nula, to je stav SAD u razgovorima
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih