Povezane vesti
Vučević: Naši poljoprivrednici imaće na raspolaganju novo, snažno oruđe u svom radu - informacije, procene, istraživanja!…
Kurir 25.05.2021
Vučević: Naši poljoprivrednici imaće na raspolaganju novo, snažno oruđe u svom radu - informacije, procene, istraživanja! View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik) "To što je na poslovnoj mapi Novog Sada… »
Ambasador Norveške u Novom Sadu, promocija poslovnih aktivnosti
RTV 25.05.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući ambasadora Kraljevine Norveške u Republici Srbiji NJ. E. Jorna Eugena Jelstada. Gradonačelnik mu je poželeo dobrodošlicu, a ambasador se zahvalio na srdačnom prijemu i istakao da… »
Ambasador Kraljevine Norveške došao u prvu zvaničnu posetu Novom Sadu
Moj Novi Sad 25.05.2021
Miloš Vučević primio je danas u Gradskoj kući ambasadora Kralјevine Norveške u Republici Srbiji Nј. E. Jorna Eugena Jelstada. Gradonačelnik mu je poželeo dobrodošlicu, a ambasador se zahvalio na srdačnom prijemu i istakao da je to njegova prva zvanična… »
Vučević: Planiramo u septembru konferenciju na temu cirkularne ekonomije u četiri grada u Srbiji, uključujući i Novi Sad
Kurir 25.05.2021
"Primio sam danas u Gradskoj kući ambasadora Kraljevine Norveške u Republici Srbiji Nj. E. Jorna Eugena Jelstada", objavio je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 31 minutajoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane