Povezane vesti

Fajt uživo! Vedrana Rudan vs joksimovićka! Da li se Željko bolje oženio ili si se bolje udala?! Jovana nije prestajala sa…

Fajt uživo! Vedrana Rudan vs joksimovićka! Da li se Željko bolje oženio ili si se bolje udala?! Jovana nije prestajala sa…

Kurir 25.05.2021
Hrvatska književnica Vedrana Rudan bila je gost kod Jovane Joksimović u jutarnjem programu, a tom prilikom je došlo do sukoba između njih dve. Naime, Vedrana je istakla da se Željko Joksimović bolje oženio, nego što se Jovana udala, na šta joj je… »
Vedrana Rudan UVREDILA Jovanu Joksimović! „Ne znam da li je vaš muž MUŠKARAC”

Vedrana Rudan UVREDILA Jovanu Joksimović! „Ne znam da li je vaš muž MUŠKARAC”

Svet & Skandal 25.05.2021
Hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan je u jutarnjem programu na K1 televiziji do srži je uvredila Jovanu Joksimović. Naime, Vedrana je komentarisala Jovanin brak sa Željkom Joksimovićem, a potom je osula salvu uvreda na račun poznatog… »
Ovo su kola zbog kojih je Vedrana prozivala voditeljku!? Nakon haosa u Jutarnjem isplivale slike Jovaninog bogatstva!

Ovo su kola zbog kojih je Vedrana prozivala voditeljku!? Nakon haosa u Jutarnjem isplivale slike Jovaninog bogatstva!

Mondo 25.05.2021
Voditeljka Jovana Joksimović jutros je ugostila književnicu Vedranu Rudan, koja je intervju iskoristila da spomene i "njenu lepotu i bogatstvo"! Voditeljka Jovana Joksimović jutros je ugostila književnicu Vedranu Rudan, koja je intervju iskoristila da… »
Kupila si vilu od karića, voziš kola od 500.000€! Vedrana Rudan žestoko isprozivala Jovanu Joksimović u Jutarnjem video

Kupila si vilu od karića, voziš kola od 500.000€! Vedrana Rudan žestoko isprozivala Jovanu Joksimović u Jutarnjem video

Mondo 25.05.2021
Rekla i da "ne zna da li je njen suprug muškarac"! Rekla i da "ne zna da li je njen suprug muškarac"! Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Joksimović gde je spomenula bogatstvo u kojem uživa sa… »
Vedrana Rudan: Ja ne znam da li je vaš suprug muškarac

Vedrana Rudan: Ja ne znam da li je vaš suprug muškarac

Nova 25.05.2021
Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Joksimović i tom prilikom, između ostalog, prokomentarisala njen brak sa pevačem Željkom Joksimovićem, navodeći da ne zna da li je Joksimović muškarac… »

Vesti dana »