Povezane vesti

Navaljni u zatvoru saznao za tri nove krivične prijave

Navaljni u zatvoru saznao za tri nove krivične prijave

Blic 25.05.2021
Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni objavio je danas na svom Instagram nalogu da je u zatvoru saznao da se protiv njega vode još tri krivična porcesa. Navaljni je potvrdio da je ovu informaciju dobio od jednog istražitelja koji ga je juče posetio u… »
Tri nove istrage protiv Navaljnog

Slobodna Evropa 25.05.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni saopštio je u utorak (25. maja) da je predmet tri nove istrage, dok poslednjih nedelja raste pritisak na njegov pokret i njegove pristalice. Navaljni je na Instagramu rekao da je optužen za proneveru "svih donacija"… »
Navaljni: Tri nove istrage protiv mene, „činim sve više i više zločina“

Navaljni: Tri nove istrage protiv mene, „činim sve više i više zločina“

N1 Info 25.05.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je da je predmet tri nove istrage, dok poslednjih nedelja raste pritisak na njegov pokret i njegove pristalice. Navaljni je na Instagramu rekao da je optužen za proneveru „svih donacija“ njegove… »
Navaljni: Moja moćna zločinačka organizacija raste

Navaljni: Moja moćna zločinačka organizacija raste

Nova 25.05.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je danas da je predmet tri nove istrage, dok poslednjih nedelja raste pritisak na njegov pokret i njegove pristalice. Navaljni je na Instagramu rekao da je optužen za proneveru „svih donacija“ njegove… »

Danas 25.05.2021
Ruski opozicionar Aleksej Navaljni rekao je danas da je predmet tri nove istrage, dok poslednjih nedelja raste pritisak na njegov pokret i njegove pristalice. Navaljni je na Instagramu rekao da je optužen za proneveru „svih donacija“ njegove… »
Navaljni u zatvoru saznao za tri nove krivične prijave: Moja moćna zločinačka organizacija raste, činim sve više zločina

Navaljni u zatvoru saznao za tri nove krivične prijave: Moja moćna zločinačka organizacija raste, činim sve više zločina

Kurir 25.05.2021
Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni objavio je danas na svom Instagram nalogu da je u zatvoru saznao da se protiv njega vode još tri krivična procesa. Navaljni je napisao da je optužen za proneveru "svih donacija" njegove antikorupcijske… »

Vesti dana »