Povezane vesti
"Samo njena haljina košta: 1.000 evra" Maja Marinković ostaje bez celokupnog honorara iz Zadruge? Evo šta o novcu, pretnjama…
Blic 25.05.2021
Radomir Novaković je u strahu da će zbog svih skandala i fizičkih sukoba sa Markom Janjuševićem njegova naslednica ostati bez honorara, a kako kaže, zbog stresa pod kojim je već neko vreme, mora da pije lekove. Radomir Novaković Taki, otac Maje… »
"Napuštam Zadrugu, neću da završim u zatvoru": Janjuš doneo odluku, a evo koji mu je plan
Blic 25.05.2021
Marko Janjušević Janjuš obavestio je Stefana Karića da želi da napusti "Zadrugu". - Sad ću se obratiti ljudima kada počne emisija, da me neko sačeka. Odlučio sam, to je kraj. Ne želim da se blamiram više. Završeno. Bolje da idem na miru, bio sam sto puta… »
Janjuš saopštio Maji da napušta rijaliti, pa je nasilnički pribio uz zid! Novi haos bivših ljubavnika, orila se Bela kuća…
Kurir 25.05.2021
Nakon što je doneo odluku da napusti "Zadrugu", Marko Janjušević Janjuš je počeo da dobacuje Maji Marinković. - K*rvetino, zbog tebe idem kući. Znaš, ološu, smrdušo? - dobacivao je Janjuš. - Smiri se, sad ću da dođem - uzvratila je Maja. Idem kući, a… »
Vesti dana »

(Foto) "putine, izazvaćeš oružani sukob sa NATO": Ključa na sednici Saveta bezbednosti UN zbog upada ruskih aviona u Estoniju, nižu se oštra upozorenja: "Nosili su rakete i bili spremni za napad"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Mere Vlade Srbije od legalizacije, preko povoljnih kredita do smanjena marži: Kada da očekujemo prve rezultate?
Euronews pre 1 satjoš 71 povezana

Ko je sve do sada priznao Palestinu i kakav je stav Srbije po tom pitanju
Nova pre 1 satjoš 33 povezane