Povezane vesti
Ja ću SAD da se isključim - Čukanović šokirao u jutarnjem: Ovo je prvi put uradio u emisiji, nije mogao da odoli! (foto)
Mondo 25.05.2021
Voditelj iznenadio sve. Voditelj iznenadio sve. Voditelj jutarnjeg programa Filip Čukanović dobio je od svoje koleginice malo iznenađenje u programu uživo. Naime, ona je za njega napravila palačinke, koje su mu donete u studio, a on nije krio… »
Voditelj nije mogao da odoli! Filip Čukanović u emisiji uživo počeo da jede palačinke: Sad ću da se isključim! (video)
Kurir 25.05.2021
Voditelj jutarnjeg programa Filip Čukanović dobio je od svoje koleginice malo iznenađenje. Naime, ona je za njega napravila palačinke, koje su stigle u studio, a on nije krio oduševljenje. Voditelj nije mogao da odoli, pa je pred gostom u programu uživo… »
Vesti dana »
Katastrofa za Nemačku: dobila u 94. minutu, pa ostala bez ključnog igrača
Mondo pre 13 minutajoš 25 povezanih
Ko je srpski zet Eloj Rom? Ljubi srpsku influenserku, oženio je pred Svetsko prvenstvo
Mondo pre 43 minutajoš 13 povezanih
Hteo sam da odustanem zbog kockanja: Prva izjava pobednika "Zvezda Granda" prema glasanju publike - Spasio me je mentor Đorđe David" (foto)
Večernje novosti pre 3 satajoš 11 povezanih
Na današnji dan: Napravljena vinil ploča, osuđen bivši direktor RTS, opozicija bojkotovala izbore
Radio 021 pre 13 minutajoš 3 povezane