Povezane vesti
Vulin: Kod Beton hale bili huligani, MUP traži nalogodavce
RTV 25.05.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će MUP učiniti sve da se situacija koja se prošle subote dogodila u Beton hali u Beogradu ne ponovi i dodao da to ministarstvo neće odustati od toga da se pronađu nalogodavci… »
Vulin: Isuviše smo blagi prema onima koji se kriju iza zastave ili imena kluba
N1 Info 25.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin povodom subotnjeg nasilja huligana u Beton hali kaže da je policija dobro i pravovremeno reagovala, da će ovaj slučaj rasvetliti do kraja, ali i to da se lično zalaže za oštriju kaznenu politiku. „Ono što se… »
MUP traži nalogodavce nereda u Beton hali
Nova 25.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će MUP učiniti sve da se situacija koja se prošle subote dogodila u Beton hali u Beogradu ne ponovi i dodao da to ministarstvo neće odustati od toga da se pronađu nalogodavci. „Izvršioce… »
Vulin posle Beton hale: Zalažem se za oštrije kazne
Nova 25.05.2021
Komentarišući subotnje nasilje huligana u Beton hali pred poslanicima Skupštine Srbije, ministar Vulin je naglasio da je policija dobro i pravovremeno reagovala, da će ovaj slučaj rasvetliti do kraja, ali i to da se lično zalaže za oštriju kaznenu… »
Ministar Vulin: To je obrukalo i Crvenu zvezdu i naš grad, tukli i devojke
Kurir 25.05.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su tokom policijske akcije u Beton hali uhapšeni huligani, a ne navijači. "Ja sam došao ispred Beton hale, da vidim šta se dešava. Meni je važno da najviši funkcioneri MUP-a budu kada su… »
Vesti dana »
Jutro vedro, sunčano, ali sveže: Kakvo nas vreme očekuje do kraja sedmice
N1 Info pre 23 minutajoš 16 povezanih
Susret Trampa i Sija mogao bi da definiše odnose supersila na duži period
BBC News pre 59 minutajoš 10 povezanih
Protest Severne Makedonije Bugarskoj zbog prideva ‘severnomakedonski’
Radio sto plus pre 13 minutajoš 11 povezanih
Srbija i Hrvatska u finalu Evrovizije, prošao i Izrael, ispao Boj Džordž
BBC News pre 43 minutajoš 9 povezanih
AMSS: Dobri vremenski uslovi za vožnju, na brojnim deonicama u toku radovi
N1 Info pre 23 minutajoš 4 povezane