Povezane vesti
Vulin: Kod Beton hale bili huligani, MUP traži nalogodavce
RTV 25.05.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će MUP učiniti sve da se situacija koja se prošle subote dogodila u Beton hali u Beogradu ne ponovi i dodao da to ministarstvo neće odustati od toga da se pronađu… »
Vulin posle Beton hale: Zalažem se za oštrije kazne
Nova 25.05.2021
Komentarišući subotnje nasilje huligana u Beton hali pred poslanicima Skupštine Srbije, ministar Vulin je naglasio da je policija dobro i pravovremeno reagovala, da će ovaj slučaj rasvetliti do kraja, ali i to da se lično zalaže za oštriju kaznenu… »
MUP traži nalogodavce nereda u Beton hali
Nova 25.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će MUP učiniti sve da se situacija koja se prošle subote dogodila u Beton hali u Beogradu ne ponovi i dodao da to ministarstvo neće odustati od toga da se pronađu nalogodavci… »
Vulin: Isuviše smo blagi prema onima koji se kriju iza zastave ili imena kluba
N1 Info 25.05.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin povodom subotnjeg nasilja huligana u Beton hali kaže da je policija dobro i pravovremeno reagovala, da će ovaj slučaj rasvetliti do kraja, ali i to da se lično zalaže za oštriju kaznenu politiku. „Ono… »
Ministar Vulin: To je obrukalo i Crvenu zvezdu i naš grad, tukli i devojke
Kurir 25.05.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su tokom policijske akcije u Beton hali uhapšeni huligani, a ne navijači. "Ja sam došao ispred Beton hale, da vidim šta se dešava. Meni je važno da najviši funkcioneri MUP-a budu… »
Vesti dana »
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 7 satijoš 10 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Putin: Ispaljivanjem "orešnika" testiran ruski najnoviji raketni sistem; Zelenski: Eskalirala situacija, prekršena Povelja UN
RTV pre 43 minutajoš 7 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za 22. novembar: Ujutru toplije, a onda osetno zahlađenje - kiša prelazi u sneg
Mondo pre 49 minutajoš 6 povezanih