Повезане вести

Опроштај - Стевановић: Тешко ми је, много сам дао клубу, а појединци ме нису испоштовали ни мало

Опроштај - Стевановић: Тешко ми је, много сам дао клубу, а појединци ме нису испоштовали ни мало

Спортски журнал 26.05.2021
Ја сам дете Партизана и Партизан ће заувек остати у мом срцу. Никад нећу престати да волим га, к’о ока два - навео је Филип. Филип Стевановић се опростио од Партизана путем друштвених мрежа уз фотку из дечачких дана у дресу… »
После Асана, и Филип Стевановић отворио душу: ''Понижавајуће, нисам заслужио тако нешто...''

После Асана, и Филип Стевановић отворио душу: ''Понижавајуће, нисам заслужио тако нешто...''

Спортске.нет 26.05.2021
Партизан је још једну сезону завршио без трофеја, а као и прошле године, у финалу Купа је поражен на пенале, овога пута од Црвене звезде на ''Рајку Митићу''. Синоћња утакмица ујдно је била и опроштајна у дресу Партизана за… »
Стевановић се у сузама опростио од партизана: Понижаван сам, то нисам заслужио! Ово јесте довиђења, али не и збогом

Стевановић се у сузама опростио од партизана: Понижаван сам, то нисам заслужио! Ово јесте довиђења, али не и збогом

Вечерње новости 26.05.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Нови фудбалер Манчестер ситија огласио се после бурног финала Купа Србије против Црвене звезде и уз своју слику објавио опроштајну поруку. Крилни нападач из Ариља напушта црно-беле после 12 година и одлази… »
Стевановићев опроштај: Неки ме нису испоштовали нимало, уласци од по три минута понижавајући, али трпео сам због Партизана

Стевановићев опроштај: Неки ме нису испоштовали нимало, уласци од по три минута понижавајући, али трпео сам због Партизана

Моззарт спорт 26.05.2021
Детету Партизана тешко због мањка минутаже од потписа за нови клуб. Када је 23. октобра прошле године Филип Стевановић потписао за Манчестер сити у трансферу вредном 6.500.000 евра (плус бонуси), било је јасно да ће на крају… »
Стевановић иде у сузама, прозвао Станојевића: Понижаван сам

Стевановић иде у сузама, прозвао Станојевића: Понижаван сам

Нова 26.05.2021
Филип Стевановић са великом дозом огорчења отићи ће из Партизана, после контроверзног финала Купа Србије. Звезда је пеналима дошла до победе после 0:0 у 120 минута игре, све је сада у сенци сукоба Владимира Стојковића и играча… »
Гобељић се залетео на Стојковића, скинуо шортс и направио скандал! У преносу се није видео ужасан детаљ играча Звезде након…

Гобељић се залетео на Стојковића, скинуо шортс и направио скандал! У преносу се није видео ужасан детаљ играча Звезде након…

Спортал блиц 25.05.2021
Иако је током 120 минута финала Купа Србије све било мање-више мирно, све је прокључало током пенал серије. Наиме, прво су се сукобили Никола Крстовић и Владимир Стојковић, након што је млади нападач испровоцирао голмана, а… »
Шта се то десило на пеналима у финалу купа: Због овога је Стојковић остао да брани након другог жутог картона и опште туче…

Шта се то десило на пеналима у финалу купа: Због овога је Стојковић остао да брани након другог жутог картона и опште туче…

Спортал блиц 25.05.2021
Велики хаос обележио је извођење пенала у које је припало Црвеној звезди. Иако је 120 минута фудбала протекло без већих инцидената, тотално другачија ситуација била је током извођења једанаестераца. је најпре крајем другог… »
Зашто стојковић није искључен? Ево шта кажу правила

Зашто стојковић није искључен? Ево шта кажу правила

Вечерње новости 25.05.2021
ФОТО: Н. Параушић Иако је капитен црно-белих добио жути картон током утакмице, није искључен због другог жутог приликом шутирања пенала, а после продужетака остало је 0:0. Правила кажу следеће: „Пенали у овом случају нису… »

Вести дана »