Povezane vesti
Oproštaj - Stevanović: Teško mi je, mnogo sam dao klubu, a pojedinci me nisu ispoštovali ni malo
Sportski žurnal 26.05.2021
Ja sam dete Partizana i Partizan će zauvek ostati u mom srcu. Nikad neću prestati da volim ga, k’o oka dva - naveo je Filip. Filip Stevanović se oprostio od Partizana putem društvenih mreža uz fotku iz dečačkih dana u dresu crno-belih: - Ne znam… »
Posle Asana, i Filip Stevanović otvorio dušu: ''Ponižavajuće, nisam zaslužio tako nešto...''
Sportske.net 26.05.2021
Partizan je još jednu sezonu završio bez trofeja, a kao i prošle godine, u finalu Kupa je poražen na penale, ovoga puta od Crvene zvezde na ''Rajku Mitiću''. Sinoćnja utakmica ujdno je bila i oproštajna u dresu Partizana za mladog Filipa… »
Stevanović se u suzama oprostio od partizana: Ponižavan sam, to nisam zaslužio! Ovo jeste doviđenja, ali ne i zbogom
Večernje novosti 26.05.2021
FOTO: M. Vukadinović Novi fudbaler Mančester sitija oglasio se posle burnog finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde i uz svoju sliku objavio oproštajnu poruku. Krilni napadač iz Arilja napušta crno-bele posle 12 godina i odlazi nezadovoljan zato što… »
Stevanovićev oproštaj: Neki me nisu ispoštovali nimalo, ulasci od po tri minuta ponižavajući, ali trpeo sam zbog Partizana
Mozzart sport 26.05.2021
Detetu Partizana teško zbog manjka minutaže od potpisa za novi klub. Kada je 23. oktobra prošle godine Filip Stevanović potpisao za Mančester siti u transferu vrednom 6.500.000 evra (plus bonusi), bilo je jasno da će na kraju sezone napustiti klub u… »
Stevanović ide u suzama, prozvao Stanojevića: Ponižavan sam
Nova 26.05.2021
Filip Stevanović sa velikom dozom ogorčenja otići će iz Partizana, posle kontroverznog finala Kupa Srbije. Zvezda je penalima došla do pobede posle 0:0 u 120 minuta igre, sve je sada u senci sukoba Vladimira Stojkovića i igrača Zvezde. Sve je… »
Šta se to desilo na penalima u finalu kupa: Zbog ovoga je Stojković ostao da brani nakon drugog žutog kartona i opšte tuče…
Sportal blic 25.05.2021
Veliki haos obeležio je izvođenje penala u koje je pripalo Crvenoj zvezdi. Iako je 120 minuta fudbala proteklo bez većih incidenata, totalno drugačija situacija bila je tokom izvođenja jedanaesteraca. je najpre krajem drugog produžetka zaradio prvi… »
Gobeljić se zaleteo na Stojkovića, skinuo šorts i napravio skandal! U prenosu se nije video užasan detalj igrača Zvezde…
Sportal blic 25.05.2021
Iako je tokom 120 minuta finala Kupa Srbije sve bilo manje-više mirno, sve je proključalo tokom penal serije. Naime, prvo su se sukobili Nikola Krstović i Vladimir Stojković, nakon što je mladi napadač isprovocirao golmana, a ovaj burno reagovao i… »
Zašto stojković nije isključen? Evo šta kažu pravila
Večernje novosti 25.05.2021
FOTO: N. Paraušić Iako je kapiten crno-belih dobio žuti karton tokom utakmice, nije isključen zbog drugog žutog prilikom šutiranja penala, a posle produžetaka ostalo je 0:0. Pravila kažu sledeće: „Penali u ovom slučaju nisu sastavni deo igre i… »
Vesti dana »
![Nastavak studentskih blokada: Protesti u znak podrške studentima u Beogradu, Pirotu i Novom Pazaru](https://nstatic.net/278/39010278naihfq.jpg)
Nastavak studentskih blokada: Protesti u znak podrške studentima u Beogradu, Pirotu i Novom Pazaru
NIN pre 7 satijoš 11 povezanih
![Počinje najhladniji period godine! Rhmz upozorava da nas od četvrtka čekaju žestoki mrazevi](https://nstatic.net/040/39010040yhxyxj.jpg)
Počinje najhladniji period godine! Rhmz upozorava da nas od četvrtka čekaju žestoki mrazevi
Dnevnik pre 7 satijoš 22 povezane
![Spajićev emotivan rastanak od Zvezde: "Nisam ni sanjao da ću danas..."](https://nstatic.net/800/39012800lxkjhq.jpg)
Spajićev emotivan rastanak od Zvezde: "Nisam ni sanjao da ću danas..."
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane
![Tužilaštvo: Načelnica toksikologije VMA osumnjičena za proneveru više od tri miliona dinara](https://nstatic.net/716/39009716xzfquj.jpg)
Tužilaštvo: Načelnica toksikologije VMA osumnjičena za proneveru više od tri miliona dinara
Insajder pre 5 satijoš 85 povezanih