Povezane vesti

Stanković i Stanojević o finalu Kupa Srbije

Stanković i Stanojević o finalu Kupa Srbije

Nova 26.05.2021
Treneri dva naša najbolja kluba izneli su svoje utiske posle derbija u finalu Kupa Srbije. Zaokružili smo jaku sezonu duplom krunom, zasluge idu momcima. Ne zanima me da li je bilo lepo kada treba da doneseš trofej kući, rekao je trener fudbalera Crvene… »
Stojković: Zaslužili smo trofej

Stojković: Zaslužili smo trofej

IndeksOnline 26.05.2021
BEOGRAD – Golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegov tim zalužio da podigne trofej Kupa Srbije i da prihvata odgovornost za obećanje koje nije ispunio. Fudbaleri Partizana poraženi su sinoć u finalu Kupa Srbije posle penala od… »
Prvi se javio stankoviću, pa zakuvao sa stojkovićem: Ponele me emocije, bio sam siguran da ću ga dati! (video)

Prvi se javio stankoviću, pa zakuvao sa stojkovićem: Ponele me emocije, bio sam siguran da ću ga dati! (video)

Mondo 26.05.2021
Crveno-beli presrećni zbog uspeha na koji je klub čekao skoro jednu i po deceniju. Crveno-beli presrećni zbog uspeha na koji je klub čekao skoro jednu i po deceniju. Crvena zvezda je posle 14 godina uspela da ostvari ono što joj je stalno izmicalo -… »
U suzama prekinuo intervju - "ne mogu": Tek mu je 21 godina, a drugi put napušta Partizan!

U suzama prekinuo intervju - "ne mogu": Tek mu je 21 godina, a drugi put napušta Partizan!

Mondo 26.05.2021
Prvi put je otišao 2019. godine sa trofejom Kupa, a sada bez njega... Prvi put je otišao 2019. godine sa trofejom Kupa, a sada bez njega... Svetozar Marković nije uspeo da u poslednjoj utakmici u dresu Partizana podigne trofej. Crvena zvezda je slavila u… »

Vesti dana »