Повезане вести
Станковић и Станојевић о финалу Купа Србије
Нова 26.05.2021
Тренери два наша најбоља клуба изнели су своје утиске после дербија у финалу Купа Србије. Заокружили смо јаку сезону дуплом круном, заслуге иду момцима. Не занима ме да ли је било лепо када треба да донесеш трофеј кући, рекао је… »
Стојковић: Заслужили смо трофеј
ИндексОнлине 26.05.2021
БЕОГРАД – Голман и капитен Партизана Владимир Стојковић рекао је да је његов тим залужио да подигне трофеј Купа Србије и да прихвата одговорност за обећање које није испунио. Фудбалери Партизана поражени су синоћ у финалу Купа… »
Први се јавио станковићу, па закувао са стојковићем: Понеле ме емоције, био сам сигуран да ћу га дати! (видео)
Мондо 26.05.2021
Црвено-бели пресрећни због успеха на који је клуб чекао скоро једну и по деценију. Црвено-бели пресрећни због успеха на који је клуб чекао скоро једну и по деценију. Црвена звезда је после 14 година успела да оствари оно што јој… »
У сузама прекинуо интервју - "не могу": Тек му је 21 година, а други пут напушта Партизан!
Мондо 26.05.2021
Први пут је отишао 2019. године са трофејом Купа, а сада без њега... Први пут је отишао 2019. године са трофејом Купа, а сада без њега... Светозар Марковић није успео да у последњој утакмици у дресу Партизана подигне трофеј… »
Вести дана »
Пиштољ, муниција, ножеви, мачете, фантомка: Шта је све полиција пронашла у претресима на 9 локација у Прешеву (фото)
Курир пре 17 минутајош 27 повезаних
Мигрант погинуо у превртању чамца код Славонског Брода, више повређених
Бета пре 37 минутајош 27 повезаних
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 47 минутајош 23 повезане