Povezane vesti
Stanković i Stanojević o finalu Kupa Srbije
Nova 26.05.2021
Treneri dva naša najbolja kluba izneli su svoje utiske posle derbija u finalu Kupa Srbije. Zaokružili smo jaku sezonu duplom krunom, zasluge idu momcima. Ne zanima me da li je bilo lepo kada treba da doneseš trofej kući, rekao je trener fudbalera… »
Stojković: Zaslužili smo trofej
IndeksOnline 26.05.2021
BEOGRAD – Golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegov tim zalužio da podigne trofej Kupa Srbije i da prihvata odgovornost za obećanje koje nije ispunio. Fudbaleri Partizana poraženi su sinoć u finalu Kupa Srbije posle penala… »
Prvi se javio stankoviću, pa zakuvao sa stojkovićem: Ponele me emocije, bio sam siguran da ću ga dati! (video)
Mondo 26.05.2021
Crveno-beli presrećni zbog uspeha na koji je klub čekao skoro jednu i po deceniju. Crveno-beli presrećni zbog uspeha na koji je klub čekao skoro jednu i po deceniju. Crvena zvezda je posle 14 godina uspela da ostvari ono što joj je stalno izmicalo -… »
U suzama prekinuo intervju - "ne mogu": Tek mu je 21 godina, a drugi put napušta Partizan!
Mondo 26.05.2021
Prvi put je otišao 2019. godine sa trofejom Kupa, a sada bez njega... Prvi put je otišao 2019. godine sa trofejom Kupa, a sada bez njega... Svetozar Marković nije uspeo da u poslednjoj utakmici u dresu Partizana podigne trofej. Crvena zvezda je slavila… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana