Povezane vesti

Završeno saslušanje vuletića: Posle četiri sata, bivši čelnik Partizana napustio SBPOK

Završeno saslušanje vuletića: Posle četiri sata, bivši čelnik Partizana napustio SBPOK

Večernje novosti 26.05.2021
Foto: P. Milošević NJemu je poziv upućen zbog navodnih zloupotreba u Fudbalskom klubu Partizan. Vuletić je ispred SBPOK stigao sam, a nakon što je došao njegov advokat obratio se okupljenima.… »
Vuletić stigao na saslušanje: Bivši potpredsednik FK Partizan došao u SBPOK

Blic 26.05.2021
Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić stigao je jutros na saslušanje u SBPOK. Kako je juče izjavio medijima, pozvan je zbog navodnih zloupotreba u Fudbalskom klubu Partizan. Vuletić je na saslušanje stigao sam, nakon čega… »
Vuletić: Neprijatelj države su oni koji siluju

Vuletić: Neprijatelj države su oni koji siluju

Nova 26.05.2021
Vladimir Vuletić ušao je u SBPOK na saslušanje. Bivši potpredsednik fudbalskog kluba Partizan, Vladimir Vuletić, stigao je do SBPOK-a na saslušanje. Njemu je poziv upućen zbog navodnih zloupotreba dok je bio funkcioner kluba. Vuletić je ispred… »
Vladimir Vuletić došao na saslušanje: Bivši čelnik Partizana stigao u SBPOK (foto)

Vladimir Vuletić došao na saslušanje: Bivši čelnik Partizana stigao u SBPOK (foto)

Mondo 26.05.2021
Poziv na saslušanje mu je upućen zbog navodnih zloupotreba u Fudbalskom klubu Partizan. Poziv na saslušanje mu je upućen zbog navodnih zloupotreba u Fudbalskom klubu Partizan. Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić stigao je… »

Alo 26.05.2021
Vuletić je na saslušanje stigao sam. Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić stigao je jutros na saslušanje u SBPOK. Kako je juče izjavio medijima, pozvan je zbog navodnih zloupotreba u Fudbalskom klubu Partizan. Vuletić je… »

Vesti dana »