Повезане вести

Дара Бубамара искрено о љубавној вези са Тонијем

Дара Бубамара искрено о љубавној вези са Тонијем

Вести онлине 26.05.2021
У новом издању емисије “Амиџи шоу”, водитељ Огњен Амиџић угостио је популарну певачицу Дару Бубамару. Атрактивна Новосађанка дотакла се своје везе са две деценије млађим момком, Тонијем. Наиме, медији су недавно писали да је… »
Дара о РАСКИДУ са Тонијем! Ово је ПРАВА ИСТИНА!

Дара о РАСКИДУ са Тонијем! Ово је ПРАВА ИСТИНА!

Свет & Скандал 26.05.2021
Дара Бубамара је приликом гостовања у једној емисији открила све детаље о вези са младим бизнисменом Тонијем. Како данима колају приче да су Дара и Тони раскинули, певачица је одлучила да открије праву истину о наводном раскиду… »
Након прича о раскиду, Дара проговорила о две деценије млађем дечку "Нисам хтела да кријем"

Након прича о раскиду, Дара проговорила о две деценије млађем дечку "Нисам хтела да кријем"

Блиц 26.05.2021
Дара Бубамара открила је да је и даље у љубави са 21 годину млађим дечком Тонијем, иако се последњих недеља причало да су раскинули. - Тешко сам поднела корону, фалила ми је бина, публика, музика. Ја 25 година радим овај… »
Никад нисмо раскидали! Дара Бубамара први пут открила детаље везе с дечком и признала како су се упознали!

Никад нисмо раскидали! Дара Бубамара први пут открила детаље везе с дечком и признала како су се упознали!

Мондо 26.05.2021
Често се писало да су раскидали, али певачица је демантовала. Често се писало да су раскидали, али певачица је демантовала. Певачица Дара Бубамара први пут је открила све о вези са две деценије млађим дечком Тонијем, и то након… »

Вести дана »