Povezane vesti

Streljajte me, Ja takve osobe ne mogu da prihvatim! Aca Lukas o Elektri Elit - "Bio je tata, a sad je mama?!"

Streljajte me, Ja takve osobe ne mogu da prihvatim! Aca Lukas o Elektri Elit - "Bio je tata, a sad je mama?!"

Mondo 26.05.2021
Folker rekao sve što misli. Folker rekao sve što misli. Nakon što je otvoreno izneo svoj stav o grupi "Hurricane" i Evroviziji, Aca Lukas je dao komentar i na Elektru Elit, transrodnu elitnu prostitutku i pevačicu. Lukas je rekao kako ne može da… »
Sto kila kose na glavi, lakovane čizme iz devedesetih: Lukas žestoko o "Uragankama" i Italijanu - da li se drogirao!

Sto kila kose na glavi, lakovane čizme iz devedesetih: Lukas žestoko o "Uragankama" i Italijanu - da li se drogirao!

Mondo 26.05.2021
"Ove devojke nisu krive, stvarno." "Ove devojke nisu krive, stvarno." Devojke iz grupe "Hurricane" zauzele su 15. mesto na ovogodišnjoj Evroviziji, a svoj sud o tome dao je folker Aca Lukas, kao i uvek - bez dlake na jeziku. Nakon što je Jelena… »
"Streljajte me, sve je užasno": Lukas o Uragankama i Evroviziji bez zadrške, dotakao se i pevačice koja se bavi…

"Streljajte me, sve je užasno": Lukas o Uragankama i Evroviziji bez zadrške, dotakao se i pevačice koja se bavi…

Blic 26.05.2021
Pevača Aca Lukas otkrio je šta misli o Evroviziji, našim ovogodišnjim predstavnicama - članicama grupe "Hurricane", ali i transrodnoj pevačici Elektri Elit koja je pre njega gostovala u jutarnjem programu. - Napravile sve što su mogle. Dobra je je… »

Vesti dana »