Povezane vesti
Navaljni na sudu obrazlaže tužbe protiv zatvorske uprave
Novi magazin 26.05.2021
Ruski sud je danas razmatrao tri tužbe protiv zatvorske uprave pritvorenog opozicionara Alekseja Navaljnog koji se uključio putem video konferencije. "Ovo je bizarna situacija. Voleo bih da mi daju knjige koje su mi poslate", rekao je Navaljni koji se… »
Navaljni na sudu o tužbama koje je podneo protiv zatvorske uprave
Slobodna Evropa 26.05.2021
Ruski sud je danas (26. maj) razmatrao tri tužbe koje je protiv zatvorske uprave podneo pritvoreni opozicionar Aleksej Navaljni koji se uključio putem video linka, javlja agencija Frans pres (AFP). Navaljni, koji je uhapšen 17. januara po povratku iz… »
Navaljni: Seku članke iz novina koje mi stižu u zatvoru
N1 Info 26.05.2021
Ruski sud je danas razmatrao tri tužbe koje je protiv zatvorske uprave podneo zatvoreni opozicionar Aleksej Navaljni, koji navodi da su iz novina koje dobija u zatvoru isecani članci. Navaljni, koji je uhapšen u januaru po povratku iz Nemačke gde se… »
Navaljni na sudu obrazlaže tužbe koje je podneo protiv zatvorske uprave
Danas 26.05.2021
Ruski sud je danas razmatrao tri tužbe protiv zatvorske uprave pritvorenog opozicionara Alekseja Navaljnog koji se uključio putem video konferencije. Navaljni, koji je uhapšen u januaru po povratku iz Nemačke gde se oporavljao od trovanja za šta… »
Vesti dana »
Šef američke kompanije za zdravstveno osiguranje ubijen s leđa nasred Menhetna
Beta pre 1 satjoš 5 povezanih