Повезане вести

Драговић подигао Звездин дрес: Овде сам захваљујући деди, он је данас најсрећнији

Драговић подигао Звездин дрес: Овде сам захваљујући деди, он је данас најсрећнији

Моззарт спорт 26.05.2021
Црвена звезда потписала трогодишњи уговор са репрезентативцем Аустрије. Дуго очекивана жеља свих навијача Црвене звезде се остварила. Александар Драговић је прво појачање Црвене звезде у летњем прелазном року. Искусни штопер… »
Стижу бонуси: Звезда након тријумфа даје играчима 100.000 евра!

Стижу бонуси: Звезда након тријумфа даје играчима 100.000 евра!

Хот спорт 26.05.2021
Црвена звезда освојила је Куп Србије након 9 година чекања. Велика еуфорија кружи око стадиона „Рајко Митић“, а клуб је освојио прву дуплу круну још од 2007. године. Управа је желела да додатно мотивише играче пред меч са после… »
Драговић потписао за Звезду: Деда је сада најсрећнији

Драговић потписао за Звезду: Деда је сада најсрећнији

Н1 Инфо 26.05.2021
Александар Драговић је прво појачање Црвене звезде у летњем прелазном року. Искусни штопер ставио је параф на трогодишњи уговор и представљаће велико појачање за тим Дејана Станковића. „Много ми је драго што сам потписао… »
„Пукла бомба“ на маракани: Звездин посао године! Потписао Драговић!

„Пукла бомба“ на маракани: Звездин посао године! Потписао Драговић!

Хот спорт 26.05.2021
Александар Драговић потписао за Црвену звезду! Жеља навијача се остварила, прво појачање Звезде у овој сезони биће бивши фудбалер Бајера из Леверкузена Александар Драговић. Аустријски фудбалер српских корена званично је… »
Александар Драговић у Звезди!

Александар Драговић у Звезди!

Спортски журнал 26.05.2021
Искусни штопер ставио је параф на трогодишњи уговор и представљаће велико појачање за тим Дејана Станковића. Дуго очекивана жеља свих навијача се остварила. Александар Драговић је прво појачање Црвене звезде у летњем… »
Драговић у Звезди: Испунио сам деди сан, хоћу Лигу шампиона

Драговић у Звезди: Испунио сам деди сан, хоћу Лигу шампиона

Нова 26.05.2021
Александар Драговић званично је промовисан у новог играча Црвене звезде, потписавши трогодишњи уговор. „Много ми је драго што сам потписао, увек сам говорио да ми је сан да играм у Црвеној звезди, а сада се то и десило. Био сам… »

Вести дана »