Повезане вести
Чечен: Могуће да ће до промена у Србији доћи кад „ужаси“ стигну до грађана
Данас 26.05.2021
Дебата о медијима Директор Центра за истраживачко новинарство Србије Бранко Чечен оценио је данас да је могуће да ће до промена у Србији доћи када „ужаси“ стигну до грађана, јер, како је рекао, „не види други начин“. „Брине ме… »
Георгиев: Неки медији трују људе – нису новинари, то су „масери који оперишу“
Н1 Инфо 26.05.2021
Имали смо вест да је неки масер оперисао људе, човек је проценио да он то може да ради, а грађани су, када је реч о медијима, већ 10 година изложени масерима који оперишу, рекао је директор Невсмакс Адриа Слободан Георгиев… »
Чечен: До промена у Србији када ужаси стигну до грађана
Нова 26.05.2021
Директор Центра за истраживачко новинарство Србије Бранко Чечен оценио је данас да је могуће да ће до промена у Србији доћи када "ужаси" стигну до грађана, јер, како је рекао, "не види други начин". „Брине ме што већина грађана… »
Вести дана »

„Путин није био тако поштен и искрен за преговарачким столом као што смо се надали“: Министар финансија САД најавио пооштравање санкција Русији
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана