Povezane vesti
Marko janjušević janjuš doneo odluku: Otkrio šta će uraditi sa honorarom iz "Zadruge": "Sanjao sam je"
Blic 26.05.2021
Svakodnevne svađe i fizički okršaji između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša ne prestaju da šokiraju javnost. On je u više navrata u naletu besa želeo da napusti velelepno imanje u Šimanovicima, a sada je doneo odluku da se bori do kraja zbog… »
Sanjao sam ćerku, ostao sam zbog nje! Janjuš doneo odluku da ne napušta Zadrugu, otkrio šta će uraditi sa honorarom! (video)…
Kurir 26.05.2021
Zadrugari komentarišu buran odnos Maje Marinković i Filipa Cara, koji se vidno promenio nakon što je Marko Janjušević Janjuš napravio haos. - Ona te je nalila viskijem, pa šta očekuje... Ti bi d*pe prodao za alkohol, to je jasno, samo mi nije jasno kako… »
Vesti dana »
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Danas pre 39 minutajoš 52 povezane
Vremenska prognoza za petak, 26. jun: Sunčano, temperatura do 36 stepeni
Serbian News Media pre 44 minutajoš 62 povezane
Rubio u Bahreinu na razgovorima sa zvaničnicima: Traži podršku Zaliva za sporazum SAD i Irana
Večernje novosti pre 1 satjoš 113 povezane
Tenzije na vrhuncu: Rangnik potcenio Arnautovića, Dragović odmah reagovao – „Ponekad je bolje ućutati“!
Hot sport pre 1 satjoš 135 povezanih
Prosečna aprilska plata u Srbiji 121.805 dinara - Na Starom gradu blizu 200.000
Ekapija pre 1 satjoš 20 povezanih