Povezane vesti
Marko janjušević janjuš doneo odluku: Otkrio šta će uraditi sa honorarom iz "Zadruge": "Sanjao sam je"
Blic 26.05.2021
Svakodnevne svađe i fizički okršaji između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša ne prestaju da šokiraju javnost. On je u više navrata u naletu besa želeo da napusti velelepno imanje u Šimanovicima, a sada je doneo odluku da se bori do kraja zbog… »
Sanjao sam ćerku, ostao sam zbog nje! Janjuš doneo odluku da ne napušta Zadrugu, otkrio šta će uraditi sa honorarom! (video)…
Kurir 26.05.2021
Zadrugari komentarišu buran odnos Maje Marinković i Filipa Cara, koji se vidno promenio nakon što je Marko Janjušević Janjuš napravio haos. - Ona te je nalila viskijem, pa šta očekuje... Ti bi d*pe prodao za alkohol, to je jasno, samo mi nije jasno kako… »
Vesti dana »

Evrobasket: Dončić srušio Izrael, Bosna prošla grupu prvi put posle 32 godine
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana

Doneta odluka! 26 zemalja iz "Koalicije voljnih" reklo da! Spremni su da pošalju trupe u Ukrajinu! Čekaju Trampov odgovor
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih

Vučić se u pismu fon der Lajen žalio na studente: Pokažite snimke iz garaže Vlade, poručio advokat Ivanović
Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih

„Bliži im se kraj!“ Potresan doček Ivana Matovića, grlile ga uplakane supruga i ćerke, Kraljevčani uz bakljadu vikali: „Pumpaj!“
Nova pre 24 minutajoš 14 povezanih