Povezane vesti
Marko janjušević janjuš doneo odluku: Otkrio šta će uraditi sa honorarom iz "Zadruge": "Sanjao sam je"
Blic 26.05.2021
Svakodnevne svađe i fizički okršaji između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša ne prestaju da šokiraju javnost. On je u više navrata u naletu besa želeo da napusti velelepno imanje u Šimanovicima, a sada je doneo odluku da se bori do kraja zbog… »
Sanjao sam ćerku, ostao sam zbog nje! Janjuš doneo odluku da ne napušta Zadrugu, otkrio šta će uraditi sa honorarom! (video)…
Kurir 26.05.2021
Zadrugari komentarišu buran odnos Maje Marinković i Filipa Cara, koji se vidno promenio nakon što je Marko Janjušević Janjuš napravio haos. - Ona te je nalila viskijem, pa šta očekuje... Ti bi d*pe prodao za alkohol, to je jasno, samo mi nije jasno kako… »
Vesti dana »

Sneg u Ivanjici i Lučanima izazvao kvarove na elektro-mreži, više hiljada potrošača bez struje
N1 Info pre 30 minutajoš 92 povezane

Protest ispred Skupštine grada Novog Sada: Sednica u toku, građani traže izbore za mesne zajednice
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

Krenuo voz brzom prugom od Beograda do Subotice, među putnicima i predsednik Srbije
RTV pre 6 minutajoš 21 povezana

Stojković saopštio spisak za Albance i Andoru – povratnici i četvorica debitanata
Sputnik pre 21 minutajoš 19 povezanih