Povezane vesti
Jeremić: Do promene režima koordinisanim nastupom opozicije, zalažem se za nemilosrdnu lustraciju
Danas 27.05.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da je siguran da će opozicija u jednom trenutku morati da nastupi „u punoj koordinciji, jer drugačije neće moći da dođe do promene režima“. „Mi smo u Narodnoj stranci koncentrisani na razvoj i snaženje… »
Jeremić: Koordinisanim nastupom do promene režima
Nova 27.05.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da je siguran da će opozicija u jednom trenutku morati da nastupi "u punoj koordinciji, jer drugačije neće moći da dođe do promene režima". „Mi smo u Narodnoj stranci koncentrisani na razvoj i snaženje… »
Jeremić: Koordinisanim nastupom opozicije do promene režima
N1 Info 27.05.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da je siguran da će opozicija u jednom trenutku morati da nastupi "u punoj koordinciji, jer drugačije neće moći da dođe do promene režima". „Mi smo u Narodnoj stranci koncentrisani na razvoj i snaženje… »
Vesti dana »
Odbor za pravosuđe predložio Skupštini da usvoji Mrdićev set pravosudnih zakona
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Nivo reke Lim pao ispod 200 centimetara, nema više opasnoti od poplava
RINA pre 3 satajoš 50 povezanih
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 3 satajoš 44 povezane
Srećna Srpska nova godina na kuli u Abu Dabiju; Vučić: UAE čestitali na najlepši način
RTS pre 1 satjoš 36 povezanih