Povezane vesti
Jeremić: Do promene režima koordinisanim nastupom opozicije, zalažem se za nemilosrdnu lustraciju
Danas 27.05.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da je siguran da će opozicija u jednom trenutku morati da nastupi „u punoj koordinciji, jer drugačije neće moći da dođe do promene režima“. „Mi smo u Narodnoj stranci koncentrisani na razvoj i snaženje… »
Jeremić: Koordinisanim nastupom do promene režima
Nova 27.05.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da je siguran da će opozicija u jednom trenutku morati da nastupi "u punoj koordinciji, jer drugačije neće moći da dođe do promene režima". „Mi smo u Narodnoj stranci koncentrisani na razvoj i snaženje… »
Jeremić: Koordinisanim nastupom opozicije do promene režima
N1 Info 27.05.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da je siguran da će opozicija u jednom trenutku morati da nastupi "u punoj koordinciji, jer drugačije neće moći da dođe do promene režima". „Mi smo u Narodnoj stranci koncentrisani na razvoj i snaženje… »
Vesti dana »
Vašington uveo sankcije "Rosnjeftu" i "Lukoilu"; Medvedev: Ovo je čin rata, SAD zvanično postale protivnik Moskve
RTS pre 6 minutajoš 85 povezanih
Ove nedelje nova izmena Uredbe o ograničavanju marži zbog pritisaka trgovaca
Pressek pre 1 satjoš 23 povezane
B92.sport na treningu Partizana - pola tima šutira trojke, pola igra fudbal VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 47 povezanih
Ovo je tačna satnica opasnog pogoršanja: Olujni vetar imaće udare od 80km/h, očekuju se potop i grmljavina
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih