Povezane vesti
Nakon duge tišine, oglasio se Lečić: Označen sam kao moćni nasilnik i silovatelj - povređeni su mi ugled i čast!
Mondo 27.05.2021
Glumac Branislav Lečić odgovorio na optužbe Merime Isaković. Glumac Branislav Lečić odgovorio na optužbe Merime Isaković. Glumica Merima Isaković koja je početkom aprila u intervjuu "Nedeljniku" optužila kolegu Branislava Lečića da ju je… »
"Javile su mi se nove lečićeve žrtve": Merima Isaković otkrila da bivše studentkinje hoće da svedoče protiv glumca, ali…
Blic 27.05.2021
Glumica Merima Isaković ispričala je da su joj se nakon potresnog svedočenja u intervjuu javile devojke koje su joj ispričale da im je Branislav Lečić prilazio na razne nepristojne načine. - Sve što sam ispričala bilo je u nadi da će se time… »
Novo šokantno svedočenje o lečiću: Ugurao bi im jezik i pokazivao intimne delove kad nema nikog! Javile se nove žrtve
Mondo 27.05.2021
Nakon prvog potresnog svedočenja, glumica Merima Isaković se ponovo oglasila. Nakon prvog potresnog svedočenja, glumica Merima Isaković se ponovo oglasila. Legendarna jugoslovenska glumica Merima Isaković rekla je da su joj se nakon njenog… »
O čemu ćete, uz novi Nedeljnik, pričati danas: Novo svedočenje Merime Isaković; Trideset godina od Barija; Mond diplomatik…
Nedeljnik 27.05.2021
Prošla su dva meseca otkako je legendarna jugoslovenska glumica Merima Isaković ispričala za Nedeljnik kako ju je kolega Branislav Lečić seksualno zlostavljao pre četrdesetak godina. Od tada se ništa, makar zvanično, nije dogodilo. Tužilaštvo… »
Vesti dana »
Dačić: Danas će biti saslušano 20 osoba u vezi sa nesrećom u Novom Sadu
RTS pre 4 minutajoš 66 povezanih
Stižu saučešće povodom tragedije u Novom Sadu: Poruke poslali Putin, kineska ambasada, Grčke, Crna Gora i BiH
Euronews pre 23 minutajoš 49 povezanih
"Ne mogu..." Barbara Bobak izašla pred krcat klub u BiH i rekla da neće da peva zbog tragedije u Novom Sadu
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih