Povezane vesti
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti, uloga Saveta nije da potvrđuje odluke Senata
N1 Info 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Đokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna, kao i… »
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti za rektora
Nova 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Djokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna, kao i… »
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti za rektora, nije uloga Saveta da potvrđuje odluke Senata
Danas 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Đokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna, kao i… »
Vesti dana »
Tramp: Rusija isporučuje milione tona dizela, cene padaju; Zelenski: Poklon Putinu neće doneti mir
RTS pre 4 minutajoš 9 povezanih
(Mape) Temperature u padu za čak 15 stepeni, pašće puno kiše za kratko vreme, kreće i vetar! Od nedelje sunovrat u pravu, hladnu i kišnu jesen
Blic pre 24 minutajoš 7 povezanih
Delovi Niša bez vode tokom vikenda: Evo gde su planirana isključenja u subotu i nedelju od 8 do 15 časova
Glas juga pre 1 satjoš 2 povezane
Ponoš: Vlast se plaši posmatračke misije EP, na prošlim izborima svedočili su neviđenoj krađi glasova
Glas Šumadije pre 9 minutajoš 1 povezana
Osnivač ruske mreže Ribar, koji je proteran iz Crne Gore, boravio i u Srbiji i BiH
Danas pre 9 satijoš 2 povezane