Povezane vesti
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti, uloga Saveta nije da potvrđuje odluke Senata
N1 Info 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Đokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna, kao i… »
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti za rektora
Nova 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Djokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna, kao i… »
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti za rektora, nije uloga Saveta da potvrđuje odluke Senata
Danas 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Đokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna, kao i… »
Vesti dana »
Pred nama letnji dan, ali stižu i obilni pljuskovi! Ovi delovi biće na udari: temperatura do 29 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Razgovarali Tramp i Putin: Američki predsednik kaže da će Rusija odmah isporučiti „300.000 tona dizela“, a da slede još milioni
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Evropski parlament poziva Komisiju da zaštiti Međunarodni krivični sud
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
UEFA kaznila FSS sa 129.500 evra, naredni utakmica uz ograničeno prisustvo publike
ATA Stars pre 6 satijoš 1 povezana
Šabić: Članovi Saveta REM bliski vlasti odlučili da potvrde nedodirljivost televizije Informer
Danas pre 9 satijoš 1 povezana