Povezane vesti
Prof. Dr Vladan Đokić za “Novosti”: Nisam pravio dogovor sa vlašću
Večernje novosti 27.05.2021
Foto: P. Milošević Moja kandidatura je bila javna, kao i program koji sam predložio sa svojim timom. Svako je mogao da se opredeljuje na osnovu nekog ranijeg iskustva ili na osnovu dosta temeljnog plana koji sam kandidovao, a ne na temelju zakulisnih… »
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti, uloga Saveta nije da potvrđuje odluke Senata
N1 Info 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Đokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna… »
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti za rektora, nije uloga Saveta da potvrđuje odluke Senata
Danas 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Đokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna… »
Đokić: Nisam bio kandidat vlasti za rektora
Nova 27.05.2021
Novi rektor Univerziteta u Beogradu (BU) Vladan Djokić izjavio je da nije bio kandidat vlasti na izborima za to mesto, niti je pravio bilo kakve separatne dogovore sa bivšim ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem. „Moja kandidatura je bila javna… »
Vesti dana »
(BLOG) Skupština Srbije izglasala budžet za 2025. godinu, opozicija ne učestvuje u radu parlamenta
N1 Info pre 6 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 31 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Radio sto plus pre 30 minutajoš 9 povezanih