Повезане вести

Крстовић открио своју страну приче, сукоб са Стојкетом имао скривену намеру?

Крстовић открио своју страну приче, сукоб са Стојкетом имао скривену намеру?

Спортске.нет 27.05.2021
Никола Крстовић дефинитивно је обележио финале Купа Србије у ком је Црвена звезда победила Партизан након бољег извођења пенала. Крстовић је у игру ушао у 101. минуту, био је најсвежији и спреман да преузме одговорност код… »
‘Хтео сам да их избацим из такта’: Никола Крстовић открио шта је рекао Стојковићу и због чега се онако понео!

‘Хтео сам да их избацим из такта’: Никола Крстовић открио шта је рекао Стојковићу и због чега се онако понео!

Хот спорт 27.05.2021
Страсти се после финала Купа Србије полако смирују, а један од оних који је обележио овај меч је и Никола Крстовић… Својим гестом, како год да га неко тумачи, млади нападач је променио ток пенал-серије и добрим делом утицао на… »
Крстовић открио шта је рекао Стојковићу код пенала и признао: Хтео сам да избацим Партизан из такта!

Крстовић открио шта је рекао Стојковићу код пенала и признао: Хтео сам да избацим Партизан из такта!

Вести онлине 27.05.2021
Млади нападач Црвене звезде Никола Крстовић је био тај који је променио ток пенала и провокацијом голмавана Владимира Стојковића психолошку предност Партизана пребацио је на адресу свог клуба. Његов сукоб са Стојковићем дао је… »
Крстовић открио - испровоцирао стојковића са 4 речи: Хтео сам да га избацим из такта, а онда је "ћале" Борјан решио!

Крстовић открио - испровоцирао стојковића са 4 речи: Хтео сам да га избацим из такта, а онда је "ћале" Борјан решио!

Мондо 27.05.2021
Нападач Звезде објаснио шта се тачно десило! Нападач Звезде објаснио шта се тачно десило! Црвена звезда је освојила Куп Србије победом на пенале, а један од јунака пенал серије био је и млади црногорски нападач Никола Крстовић… »
Ево шта је претходило сукобу крстовића и стојковића: Црногорац открио због чега је неспортски реаговао

Ево шта је претходило сукобу крстовића и стојковића: Црногорац открио због чега је неспортски реаговао

Вечерње новости 27.05.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Неспортско понашање Црногорца је променило ток пенала и психолошку предност Партизана пребацило је на адресу Црвене звезде. Његов сукоб са Владимиром Стојковићем као да је тргнуо играче српског шампиона… »
Крстовић о сукобу са Стојковићем: Само сам одговорио на провокације

Крстовић о сукобу са Стојковићем: Само сам одговорио на провокације

Спортски журнал 27.05.2021
„Кад сам кренуо ка белој тачки сви играчи Партизана, па и Стојке нешто су ми говорили како би ме деконцентрисали“. Никола Крстовић био је један од јунака пенал серије финалне утакмице купа, после којих је Црвена звезда освојила… »

Вести дана »