Повезане вести
Крстовић открио своју страну приче, сукоб са Стојкетом имао скривену намеру?
Спортске.нет 27.05.2021
Никола Крстовић дефинитивно је обележио финале Купа Србије у ком је Црвена звезда победила Партизан након бољег извођења пенала. Крстовић је у игру ушао у 101. минуту, био је најсвежији и спреман да преузме одговорност код… »
‘Хтео сам да их избацим из такта’: Никола Крстовић открио шта је рекао Стојковићу и због чега се онако понео!
Хот спорт 27.05.2021
Страсти се после финала Купа Србије полако смирују, а један од оних који је обележио овај меч је и Никола Крстовић… Својим гестом, како год да га неко тумачи, млади нападач је променио ток пенал-серије и добрим делом утицао на… »
Крстовић открио шта је рекао Стојковићу код пенала и признао: Хтео сам да избацим Партизан из такта!
Вести онлине 27.05.2021
Млади нападач Црвене звезде Никола Крстовић је био тај који је променио ток пенала и провокацијом голмавана Владимира Стојковића психолошку предност Партизана пребацио је на адресу свог клуба. Његов сукоб са Стојковићем дао је… »
Крстовић открио - испровоцирао стојковића са 4 речи: Хтео сам да га избацим из такта, а онда је "ћале" Борјан решио!
Мондо 27.05.2021
Нападач Звезде објаснио шта се тачно десило! Нападач Звезде објаснио шта се тачно десило! Црвена звезда је освојила Куп Србије победом на пенале, а један од јунака пенал серије био је и млади црногорски нападач Никола Крстовић… »
Ево шта је претходило сукобу крстовића и стојковића: Црногорац открио због чега је неспортски реаговао
Вечерње новости 27.05.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Неспортско понашање Црногорца је променило ток пенала и психолошку предност Партизана пребацило је на адресу Црвене звезде. Његов сукоб са Владимиром Стојковићем као да је тргнуо играче српског шампиона… »
Крстовић о сукобу са Стојковићем: Само сам одговорио на провокације
Спортски журнал 27.05.2021
„Кад сам кренуо ка белој тачки сви играчи Партизана, па и Стојке нешто су ми говорили како би ме деконцентрисали“. Никола Крстовић био је један од јунака пенал серије финалне утакмице купа, после којих је Црвена звезда освојила… »
Вести дана »
Ђурић: Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
Телеграф пре 25 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 10 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 50 минутајош 30 повезаних
Нова дигитална платформа: Грађани Србије од данас могу да прате цене у трговинским ланцима
Еуроневс пре 1 сатјош 16 повезаних