Povezane vesti

Krstović otkrio svoju stranu priče, sukob sa Stojketom imao skrivenu nameru?

Krstović otkrio svoju stranu priče, sukob sa Stojketom imao skrivenu nameru?

Sportske.net 27.05.2021
Nikola Krstović definitivno je obeležio finale Kupa Srbije u kom je Crvena zvezda pobedila Partizan nakon boljeg izvođenja penala. Krstović je u igru ušao u 101. minutu, bio je najsvežiji i spreman da preuzme odgovornost kod izvođenja penala. "Bili… »
‘Hteo sam da ih izbacim iz takta’: Nikola Krstović otkrio šta je rekao Stojkoviću i zbog čega se onako poneo!

‘Hteo sam da ih izbacim iz takta’: Nikola Krstović otkrio šta je rekao Stojkoviću i zbog čega se onako poneo!

Hot sport 27.05.2021
Strasti se posle finala Kupa Srbije polako smiruju, a jedan od onih koji je obeležio ovaj meč je i Nikola Krstović… Svojim gestom, kako god da ga neko tumači, mladi napadač je promenio tok penal-serije i dobrim delom uticao na njen ishod, jer je… »
Krstović otkrio šta je rekao Stojkoviću kod penala i priznao: Hteo sam da izbacim Partizan iz takta!

Krstović otkrio šta je rekao Stojkoviću kod penala i priznao: Hteo sam da izbacim Partizan iz takta!

Vesti online 27.05.2021
Mladi napadač Crvene zvezde Nikola Krstović je bio taj koji je promenio tok penala i provokacijom golmavana Vladimira Stojkovića psihološku prednost Partizana prebacio je na adresu svog kluba. Njegov sukob sa Stojkovićem dao je dodatni motiv ostalim… »
Krstović otkrio - isprovocirao stojkovića sa 4 reči: Hteo sam da ga izbacim iz takta, a onda je "ćale" Borjan rešio!

Krstović otkrio - isprovocirao stojkovića sa 4 reči: Hteo sam da ga izbacim iz takta, a onda je "ćale" Borjan rešio!

Mondo 27.05.2021
Napadač Zvezde objasnio šta se tačno desilo! Napadač Zvezde objasnio šta se tačno desilo! Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije pobedom na penale, a jedan od junaka penal serije bio je i mladi crnogorski napadač Nikola Krstović. On je ušao u igru… »
Evo šta je prethodilo sukobu krstovića i stojkovića: Crnogorac otkrio zbog čega je nesportski reagovao

Evo šta je prethodilo sukobu krstovića i stojkovića: Crnogorac otkrio zbog čega je nesportski reagovao

Večernje novosti 27.05.2021
FOTO: M. Vukadinović Nesportsko ponašanje Crnogorca je promenilo tok penala i psihološku prednost Partizana prebacilo je na adresu Crvene zvezde. NJegov sukob sa Vladimirom Stojkovićem kao da je trgnuo igrače srpskog šampiona, jer je Milan Borjan… »
Krstović o sukobu sa Stojkovićem: Samo sam odgovorio na provokacije

Krstović o sukobu sa Stojkovićem: Samo sam odgovorio na provokacije

Sportski žurnal 27.05.2021
„Kad sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali“. Nikola Krstović bio je jedan od junaka penal serije finalne utakmice kupa, posle kojih je Crvena zvezda osvojila duplu krunu posle… »

Vesti dana »