Povezane vesti
Ivana i ja ćemo imati novca za karibe, Tara i Tomović ne! Ša doneo bitnu odluku i priznao da se ne plaši izlaska iz Zadruge…
Kurir 27.05.2021
Nenad Aleksić Ša doneo je bitu odluku, istakao je da je najbitniji sebi, a onda je priznao da se ne plaši izlaska iz Zadruge. - Kada bi hipotetički saznao da se dopisuju Tomović i Tara, šta bi im poručio? - glasilo je pitanje. - Au... Ne znam šta da… »
"Ivana i ja ćemo imati novca za karibe, tara i tomović ne" Ša van sebe kada je saznao šta Simova radi napolju: "Pakao, užas!"…
Blic 27.05.2021
Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", nekoliko pitanja je stiglo i za repera Nenada Aleksića Ša, koji je svoju suprugu prevario sa starletom Tarom Simov. Međutim, Simova je nedavno diskavlifikovana zbog nasilničkog ponašanja, a reper je ostao da se… »
Vesti dana »

Kozma (ZLF) na Skupštini: Vlast ne odustaje da koristi objekte dve godine bez upotrebne dozvole
Beta pre 1 satjoš 42 povezane

Oglasio se NIS: Evo šta kažu o eventualnom odlaganju američkih sankcija
Kurir pre 41 minutajoš 47 povezanih

Brza pruga od Beograda do Subotice u funkciji: Ekipa Euronews Srbija u prvom vozu, u promotivnom periodu karte besplatne
Euronews pre 22 minutajoš 34 povezane

Preko 4.000 Ljudi u ivanjičkim selima i dalje u mraku: Prvi sneg izazvao haos koji i dalje ne prolazi - oko 100 montera svaki dan na terenu
Dnevnik pre 57 minutajoš 43 povezane