Povezane vesti
Ivana i ja ćemo imati novca za karibe, Tara i Tomović ne! Ša doneo bitnu odluku i priznao da se ne plaši izlaska iz Zadruge…
Kurir 27.05.2021
Nenad Aleksić Ša doneo je bitu odluku, istakao je da je najbitniji sebi, a onda je priznao da se ne plaši izlaska iz Zadruge. - Kada bi hipotetički saznao da se dopisuju Tomović i Tara, šta bi im poručio? - glasilo je pitanje. - Au... Ne znam šta da… »
"Ivana i ja ćemo imati novca za karibe, tara i tomović ne" Ša van sebe kada je saznao šta Simova radi napolju: "Pakao, užas!"…
Blic 27.05.2021
Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", nekoliko pitanja je stiglo i za repera Nenada Aleksića Ša, koji je svoju suprugu prevario sa starletom Tarom Simov. Međutim, Simova je nedavno diskavlifikovana zbog nasilničkog ponašanja, a reper je ostao da se… »
Vesti dana »

Jako nevreme pogodilo sever Srbije: Obilna kiša u Subotici, oborena stabla u Bajmoku, RHMZ izdao hitno upozorenje
Euronews pre 9 minutajoš 24 povezane

Amerika najavljuje odluku: Rešavanje ukrajinske krize za dve nedelje ili promenu strategije
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane

Netanjahu rekao da će Izrael nastaviti pregovore o Gazi da se okonča rat i oslobode taoci
Slobodna Evropa pre 29 minutajoš 35 povezanih

Srpska lista o nasilju kurtijevih političara: Ispunjeni su svi zakonski uslovi za kandidate na izborima
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana

Mali najavio da će marže u trgovinskim lancima biti ograničene na maksimalnih 20 odsto
Forbes pre 5 satijoš 24 povezane