Повезане вести

Чуме се плаши да сведочи: Тражио искључење јавности у поступку за такозвану "прву отмицу земунаца"

Чуме се плаши да сведочи: Тражио искључење јавности у поступку за такозвану "прву отмицу земунаца"

Вечерње новости 27.05.2021
Архива Новости / Тањуг - Ја сам једини заштићени сведок у процесу против земунског клана који нема обезбеђење. Имао сам га од 2003. па до 2016. године, док нисам отишао у затвор - казао је Буха судији. - Не знам да ли знате… »
Чуме се плаши да сведочи о првој отмици Земунаца

Чуме се плаши да сведочи о првој отмици Земунаца

Нова 27.05.2021
Некадашњи сведок сарадник тужилаштва Љубиша Буха Чуме изјавио је данас да страхује за своју безбедност и да не може да сведочи на суђењу оптуженима за разбојништво уз киднаповање студента Новака Стеванића (22) 1997. године… »
Бивши сведок сарадник Чуме стигао у Палату Сведочи о првој отмици земунског клана, тражи да то буде иза затворених врата…

Бивши сведок сарадник Чуме стигао у Палату Сведочи о првој отмици земунског клана, тражи да то буде иза затворених врата…

Курир 27.05.2021
Љубиша Буха Чуме стигао је у београдску Палату правде где би требало да сведочи о првој отмици земунског клана. Чуме је од суда затражио да поступак затвори за јавност, тврдећи да му је угожена безбедност, јер му је одузето… »
Прекинуто саслушање Чумета: Суд тражи од полиције званични извештај да ли му је угрожена безбедност

Прекинуто саслушање Чумета: Суд тражи од полиције званични извештај да ли му је угрожена безбедност

Вечерње новости 27.05.2021
Фото: Н.Скендерија - Желим да сведочим , али не могу, док не искључите јавност, угрожена ми је безбедност. И због овог поступка и због свега- рекао је Буха. Он је додао да о томе “има и папир”, али да се ништа не предузима… »
Љубиша Буха Чуме дошао да сведочи за прву отмицу “земунаца”

Љубиша Буха Чуме дошао да сведочи за прву отмицу “земунаца”

ИндексОнлине 27.05.2021
БЕОГРАД – Некадашњи сведок сарадник тужилаштва Љубиша Буха Чуме дошао је данас да сведочи на суђењу оптуженима за разбојништво уз киднаповање студента Новака Стеванића (22) 1997. године, који се након тога убио. У овом… »
Сведочиће о првој отмици Земунског клана: Љубиша Буха Чуме дошао у Палату правде

Сведочиће о првој отмици Земунског клана: Љубиша Буха Чуме дошао у Палату правде

Блиц 27.05.2021
Љубиша Буха Чуме, специјални сведок - сарадник, стигао је у Палату правде где би требало да сведочи о првој отмици Земунског клана. Поступак се води против двојице полицајаца и двојице припадника тог клана који се сумњиче да су… »
Погледајте како Чуме сада изгледа: Многи га нису препознали! Тамне наочаре, кратко подшишан и у карираном сакоу! (фото)

Погледајте како Чуме сада изгледа: Многи га нису препознали! Тамне наочаре, кратко подшишан и у карираном сакоу! (фото)

Курир 27.05.2021
Љубиша Буха Чуме (56) - некадашњи вођа "сурчинског клана", а касније први сведок сарадник у Србији у случајевима против припадника "земунског клана" и оптужених за убиство премијера Зорана Ђинђића. Са својих 56 година, може се… »

Вести дана »