Povezane vesti
Osaka neće učestvovati na konferencijama na Rolan Garosu zbog svog mentalnog zdravlja
Sportski žurnal 27.05.2021
Sportiskinja sa najvećom zaradom na svetu rekla je da se nada da će novac od kazni, ići u dobrotvorne svrhe za zaštitu mentalnog zdravlja. Drugorangirana teniserka sveta Japanka Naomi Osaka saopštila je danas da neće učestvovati na konferencijama… »
Osaka neće davati izjave u Parizu: Japanka iznenadila teniski svet
Večernje novosti 27.05.2021
foto: EPA "Mnogo puta sam osetila da ljudi nemaju obzira prema mentalnom zdravlju sportista i to je veoma tačno, kada god sam gledala i učestvovala u nekoj konferenciji za štampu to sam osetila", napisala je 23-godišnja teniserka na Tviter nalogu… »
Brine o mentalnom zdravlju: Osaka neće pred novinare na RG
N1 Info 27.05.2021
Japanska teniserka Naomi Osaka saopštila je da neće držati konferencije za medije tokom Rolan Garosa, jer smatra da na taj način štiti svoje mentalno zdravlje. Druga teniserka sveta objavila je saopštenje u kome navodi da je spremna da plati kaznu… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana