Povezane vesti
"Uzeo mi je 600 evra, nakon toga mi je pljusnuo gnoj iz rane": Ispovest žrtve "estetskog kasapina" Save Kneževića!
Mondo 27.05.2021
Ceo zahvat je trajao oko 20 minuta. Ceo zahvat je trajao oko 20 minuta. Jedna od žrtava "estetskog mesara" Save Kneževića (23) i njegove majke bila je i Marina Ogrizović. Ona je za Savu čula preko Instagrama, a kako kaže, čula je i neke preporuke drugih… »
Jeziva ispovest žrtve Save masera: Dala sam mu 600€ i dobila infekciju, jedan dan je samo pljusnuo gnoj iz rane, on se smejao…
Kurir 27.05.2021
Marina Ogrizović, jedna je od žrtava Save Kneževića iz Batajnice, koji je s majkom Danijelom uhapšen zbog nadrilekarstva, pod sumnjom da su unakazili više desetina žena. On se predstavljao se kao ekspert u oblasti estetske medicine, a Marina je podelila… »
Vesti dana »

„Dolazi vreme kada će svi policajci čije su uniforme ukaljane odgovarati pred zakonom“: DS o smeni komandanta SAJ
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih

„Indeks je jači od pendreka“: Studenti u blokadi najavili protest za sutra u 14h
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih

Džikić nakon senzacije na Evrobasketu dao lud komentar i nasmejao sve, pa prokomentarisao i Srbiju
Nova pre 7 minutajoš 29 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 94 povezane

Petorica Novosađana uhapšenih na protestu u petak puštena da se brane za slobode, ispred suda se okupili građani
Nova pre 27 minutajoš 24 povezane