Povezane vesti
Barbara ponosna na svoje poreklo! Deda mi je Srbin, mama Iranka! Srpkinja sam jer volim dedu, a Iranka jer volim njihovu…
Kurir 27.05.2021
Francuska predstavnica na Evroviziji Barbara Pravi rođena je 10. aprila 1993. godine. Ona je zemlju u kojoj je rođena u Roterdamu predstavljala pesmom “Voilà”, a bila je jedna od favorita za prvo mesto na popularnom takmičenju. Barbara je rođena u… »
Francuskinja o kojoj svi pričaju: Barbara u finalu vikala na srpskom jeziku - posvetila pesmu dedi, pa spomenula Beograd
Mondo 27.05.2021
Poslušajte pesmu u kojoj na srpskom izgovara reč "deda" Poslušajte pesmu u kojoj na srpskom izgovara reč "deda" Na 65. Evroviziji održanoj u Roterdamu pobedu su odneli Italijani, a drugo mesto zauzela je Francuska, koju je predstavljala Barbara Pravi… »
Vesti dana »
"Ovo je, bez dileme, najteža i najzahtevnija intervencija u Novom Pazaru": Snažan požar stavljen pod kontrolu
Mondo pre 27 minutajoš 54 povezane
Putevi Srbije: Vozite oprezno zbog ledene kiše, poledice i jakog vetra
RTV pre 38 minutajoš 31 povezana
Đoković se posle trijumfa na AO prisetio mladosti: Voleo bih da sam imao više strpljenja
Euronews pre 12 minutajoš 31 povezana
Proslavljeni šampion uz pivo rekao zbogom! Vavrinka odigrao poslednji meč na Australijan openu!
Kurir pre 2 minutajoš 48 povezanih
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Insajder pre 42 minutajoš 16 povezanih