Povezane vesti
Oglasio se advokat Belivuka i miljkovića: Moji klijenti su zdravi i dobro raspoloženi, pripremaju odbranu!
Večernje novosti 27.05.2021
FOTO: Ata images - Poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu koju će ubrzo izneti. Zdravstveno stanje mog klijenta Belivuka je odlično. Ne nalazi se u… »
Advokat otkrio kako je Belivuku u pritvoru: "Zdrav je, dobro raspoložen i pun energije"
Telegraf 27.05.2021
On je dodao i da belivuk nije u samici, već u grupnoj sobi. Advokat Dejan Lazarević, koji zastupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića otkrio je kakvo raspoloženje među njima vlada u pritvoru, kao i kako provode vreme. - Moji klijenti Veljko Belivuk i… »
Advokat velje nevolje kuriru napisao pismo: Otkrio šta Belivuk radi i kako mu je u pritvoru
Kurir 27.05.2021
BEOGRAD - Moji klijenti Veljko Belivuk i Marko Miljković su zdravi, dobro raspoloženi i puni energije. Poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu… »
Vesti dana »
Aleksić (NPS): Izmene zakona vode privatizaciji pravosuđa i odustajanju od evropskog puta
Beta pre 17 minutajoš 69 povezanih
Evo koliko bi Grenland koštao Ameriku da Danska želi da proda najveće ostrvo na svetu
Blic pre 32 minutajoš 26 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 3 satajoš 4 povezane
Šta se danas dešava u Iranu: Masovne sahrane, najave javnih suđenja i Trampova pretnja ratom
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih