Povezane vesti

Oglasio se advokat Belivuka i miljkovića: Moji klijenti su zdravi i dobro raspoloženi, pripremaju odbranu!

Oglasio se advokat Belivuka i miljkovića: Moji klijenti su zdravi i dobro raspoloženi, pripremaju odbranu!

Večernje novosti 27.05.2021
FOTO: Ata images - Poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu koju će ubrzo izneti. Zdravstveno stanje mog klijenta Belivuka je odlično. Ne nalazi se… »
Advokat otkrio kako je Belivuku u pritvoru: "Zdrav je, dobro raspoložen i pun energije"

Advokat otkrio kako je Belivuku u pritvoru: "Zdrav je, dobro raspoložen i pun energije"

Telegraf 27.05.2021
On je dodao i da belivuk nije u samici, već u grupnoj sobi. Advokat Dejan Lazarević, koji zastupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića otkrio je kakvo raspoloženje među njima vlada u pritvoru, kao i kako provode vreme. - Moji klijenti Veljko Belivuk i… »
Advokat velje nevolje kuriru napisao pismo: Otkrio šta Belivuk radi i kako mu je u pritvoru

Advokat velje nevolje kuriru napisao pismo: Otkrio šta Belivuk radi i kako mu je u pritvoru

Kurir 27.05.2021
BEOGRAD - Moji klijenti Veljko Belivuk i Marko Miljković su zdravi, dobro raspoloženi i puni energije. Poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu… »

Vesti dana »