Povezane vesti
Oglasio se advokat Belivuka i miljkovića: Moji klijenti su zdravi i dobro raspoloženi, pripremaju odbranu!
Večernje novosti 27.05.2021
FOTO: Ata images - Poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu koju će ubrzo izneti. Zdravstveno stanje mog klijenta Belivuka je odlično. Ne nalazi se u… »
Advokat otkrio kako je Belivuku u pritvoru: "Zdrav je, dobro raspoložen i pun energije"
Telegraf 27.05.2021
On je dodao i da belivuk nije u samici, već u grupnoj sobi. Advokat Dejan Lazarević, koji zastupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića otkrio je kakvo raspoloženje među njima vlada u pritvoru, kao i kako provode vreme. - Moji klijenti Veljko Belivuk i… »
Advokat velje nevolje kuriru napisao pismo: Otkrio šta Belivuk radi i kako mu je u pritvoru
Kurir 27.05.2021
BEOGRAD - Moji klijenti Veljko Belivuk i Marko Miljković su zdravi, dobro raspoloženi i puni energije. Poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu… »
Vesti dana »
Jutro hladno, tokom dana umereno oblačno, temperatura do 14 stepeni
RTV pre 33 minutajoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Rusija poziva SAD i Izrael da obustave "vojnu avanturu" u Iranu; Netanjahu: Izrael je delovao sam u napadu na Južni Pars
RTV pre 33 minutajoš 3 povezane
NSZ: Danas i sutra isplata redovne i privremene novčane naknade za februar
RTV pre 38 minutajoš 2 povezane
Vučić: Očekujem važan i dobar glas iz SAD koji se tiče Srbije, sutra u podne saopštavamo sve mere
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 6 satijoš 1 povezana