Повезане вести

Ша ПРЕСЕКАО! Жене га више НЕ ЗАНИМАЈУ, прелази на МУШКАРЦЕ!

Ша ПРЕСЕКАО! Жене га више НЕ ЗАНИМАЈУ, прелази на МУШКАРЦЕ!

Свет & Скандал 27.05.2021
Ненад Алексић Ша и Надица Зељковић су након жестоких сукоба решили да закопају ратне секире. Наиме, Ша се сунчао у дворишту, а када је угледао Надицу у непосредној близини почео је да збија шале на свој рачун. – Када изађемо… »
"Прелазим на мушкарце, жене ме не занимају" Ненад Алексић Ша шокирао након што је преварио супругу и разочарао се у тару

"Прелазим на мушкарце, жене ме не занимају" Ненад Алексић Ша шокирао након што је преварио супругу и разочарао се у тару

Блиц 27.05.2021
Репер Ненад Алексић Ша након што је преварио супругу Ивану Алексић у "Задрузи" са Таром Симов нашао се на мети осуда, како јавности, тако и укућана. Мајка Кије Коцкар, Надица Зељковић јавно је осуђивала реперово понашање… »
Надица и Ша склопили примирје после свих увреда! Репер одлучио: Прелазим на мушкарце, жене ме не занимају овде! (ВИДЕО)

Надица и Ша склопили примирје после свих увреда! Репер одлучио: Прелазим на мушкарце, жене ме не занимају овде! (ВИДЕО)

Курир 27.05.2021
Ненад Алексић Ша се након пада са столице расанио, па је био расположен за шалу, нарочито кад је угледао Надицу Зељковић у непосредној близини. - Када изађемо идемо у провод Ви и ја - рекао је Ша. - Хипотетички идемо… »

Вести дана »