Povezane vesti

Jovana Jeremić dala otkaz na Hepi televiziji

Jovana Jeremić dala otkaz na Hepi televiziji

Vesti online 27.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji “Happy”, a nakon toga se oglasila i otkrila razloge za ovakvu odluku. – Dala sam otkaz, želim da se posvetim detetu koje je bilo zapostavljeno zbog šerova na “TV Hepi”, za sada nemam… »
Jovana Jeremić za Kurir otkriva zbog čega je otišla sa hepija: Moje dete me nije viđalo skoro uopšte, nisam više devojka!

Jovana Jeremić za Kurir otkriva zbog čega je otišla sa hepija: Moje dete me nije viđalo skoro uopšte, nisam više devojka!

Kurir 27.05.2021
Jovana Jeremić danas je dala otkaz na Televiziji "Hepi" nakon deset godina provedenih tamo. Čitavu javnost šokirao je potez voditeljke koju su navikli da gledaju u Jutarnjem programu, a ona je za Kurir otkrila razloge odlaska. Kako kaže, prioritet joj… »
Dok nacija bruji o njenom otkazu, stiže Podrška od muža! Jovana Jeremić oglasila se na mrežama: Samo najbolji idu napred!

Dok nacija bruji o njenom otkazu, stiže Podrška od muža! Jovana Jeremić oglasila se na mrežama: Samo najbolji idu napred!

Kurir 27.05.2021
Danas je kao bomba odjeknula vest da je voditeljka Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji Hepi, a sada se ona prvi put oglasila na svom Instagram nalogu. Naime, Jeremićka je podelila objavu svog supruga, Vojislava Miloševića, koji joj je uz… »
Nisam ja ničija švalerka: Jovana Jeremić za MONDO o otkazu na Hepiju - otkrila sve detalje i progovorila o ponudama!

Nisam ja ničija švalerka: Jovana Jeremić za MONDO o otkazu na Hepiju - otkrila sve detalje i progovorila o ponudama!

Mondo 27.05.2021
Jovana Jeremić progovorila o potezu koji je iznenadio sve, ali i poslovnim ponudama. Jovana Jeremić progovorila o potezu koji je iznenadio sve, ali i poslovnim ponudama. Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da je Jovana Jeremić dala otkaz na… »
"Samo najbolji idu napred": Nakon vesti da je Jovana Jeremić dala otkaz na "Hepiju", oglasio se njen muž i poruka je jasna

"Samo najbolji idu napred": Nakon vesti da je Jovana Jeremić dala otkaz na "Hepiju", oglasio se njen muž i poruka je jasna

Blic 27.05.2021
Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji "Heppy", što je iznenadilo mnoge. Ona se ovim povodom oglasila za "Blic" i rekla kako je to učinila da bi imala više vremena za ćerkicu Leu. A sada su počele da pristižu i poruke podrške… »
Jovana Jeremić (ne) prelazi na TV Prva: Ovo je saopštenje televizije!

Jovana Jeremić (ne) prelazi na TV Prva: Ovo je saopštenje televizije!

Kurir 27.05.2021
Vest koja je odjeknula u medijima danas kao bomba je da je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji "Happy". Voditeljka je bila zaštitno lice ove televizije, a poslednjih godinu dana uspešno je vodila Jutarnji program na pomenutoj televiziji. Prema… »

Vesti dana »