Повезане вести

Јована Јеремић дала отказ на Хепи телевизији

Јована Јеремић дала отказ на Хепи телевизији

Вести онлине 27.05.2021
Водитељка Јована Јеремић дала је отказ на телевизији “Хаппи”, а након тога се огласила и открила разлоге за овакву одлуку. – Дала сам отказ, желим да се посветим детету које је било запостављено због шерова на “ТВ Хепи”, за… »
Јована Јеремић за Курир открива због чега је отишла са хепија: Моје дете ме није виђало скоро уопште, нисам више девојка!

Јована Јеремић за Курир открива због чега је отишла са хепија: Моје дете ме није виђало скоро уопште, нисам више девојка!

Курир 27.05.2021
Јована Јеремић данас је дала отказ на Телевизији "Хепи" након десет година проведених тамо. Читаву јавност шокирао је потез водитељке коју су навикли да гледају у Јутарњем програму, а она је за Курир открила разлоге одласка… »
"Само најбољи иду напред": Након вести да је Јована Јеремић дала отказ на "Хепију", огласио се њен муж и порука је јасна

"Само најбољи иду напред": Након вести да је Јована Јеремић дала отказ на "Хепију", огласио се њен муж и порука је јасна

Блиц 27.05.2021
Водитељка Јована Јеремић дала је отказ на телевизији "Хеппи", што је изненадило многе. Она се овим поводом огласила за "Блиц" и рекла како је то учинила да би имала више времена за ћеркицу Леу. А сада су почеле да пристижу и… »
Нисам ја ничија швалерка: Јована Јеремић за МОНДО о отказу на Хепију - открила све детаље и проговорила о понудама!

Нисам ја ничија швалерка: Јована Јеремић за МОНДО о отказу на Хепију - открила све детаље и проговорила о понудама!

Мондо 27.05.2021
Јована Јеремић проговорила о потезу који је изненадио све, али и пословним понудама. Јована Јеремић проговорила о потезу који је изненадио све, али и пословним понудама. Недавно је у домаћим медијима одјекнула вест да је Јована… »
Док нација бруји о њеном отказу, стиже Подршка од мужа! Јована Јеремић огласила се на мрежама: Само најбољи иду напред!

Док нација бруји о њеном отказу, стиже Подршка од мужа! Јована Јеремић огласила се на мрежама: Само најбољи иду напред!

Курир 27.05.2021
Данас је као бомба одјекнула вест да је водитељка Јована Јеремић дала отказ на телевизији Хепи, а сада се она први пут огласила на свом Инстаграм налогу. Наиме, Јеремићка је поделила објаву свог супруга, Војислава Милошевића… »
Јована Јеремић (не) прелази на ТВ Прва: Ово је саопштење телевизије!

Јована Јеремић (не) прелази на ТВ Прва: Ово је саопштење телевизије!

Курир 27.05.2021
Вест која је одјекнула у медијима данас као бомба је да је Јована Јеремић дала отказ на телевизији "Хаппи". Водитељка је била заштитно лице ове телевизије, а последњих годину дана успешно је водила Јутарњи програм на поменутој… »

Вести дана »