Повезане вести
Не желим да будем као Цеца: Вања Кнежевић откирла шта мисли о певачици која јој је помогла да сними прву песму!
Мондо 27.05.2021
Вања Кнежевић је од Цеце добила подршку у тешким тренуцима. Вања Кнежевић је од Цеце добила подршку у тешким тренуцима. Вања Кнежевић постала је главна тема медија, када је дисквалификована из такмичења "Звезде Гранда", након… »
Презахвална сам и Дивим се њеној каријери, али не желим да будем као она: Вања Кнежевић открила шта мисли о Цеци и њеној…
Курир 27.05.2021
Вањи Кнежевић, која је дисквалификована из такмичења "Звезде Гранда" због сукоба са жиријем, помогла је балканска звезде Светлана Цеца Ражнатовић да сними своју прву песму. Кнежевићева не крије колико је захвална Цеци због… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана