Повезане вести

Кривокапић у Београду код патријарха, Темељни уговор са СПЦ тек у октобру

Кривокапић у Београду код патријарха, Темељни уговор са СПЦ тек у октобру

Политика 27.05.2021
Из Кривокапићевог кабинета су потврдили да је дошао да пренесе вољу народа Црне Горе да епископ будимљанско-никшићки Јоаникије буде изабран за митрополита црногорско-приморског. Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић слетео је… »
Када ће Црна Гора потписати Темељни уговор са СПЦ?

Када ће Црна Гора потписати Темељни уговор са СПЦ?

Вести онлине 27.05.2021
Премијер Здравко Кривокапић поновио је поподне да не зна када ће бити потписан Темељни уговор са Српском православном црквом (СПЦ), али да се нада да ће то бити врло брзо. Верује, додао је, да ће Темељни уговор бити потисан… »
Кривокапић још не зна када ће потписати Темељни уговор

Кривокапић још не зна када ће потписати Темељни уговор

РТВ 27.05.2021
ПОДГОРИЦА - Премијер Здравко Кривокапић поновио је поподне да не зна када ће бити потписан Темељни уговор са Српском православном црквом (СПЦ), али да се нада да ће то бити врло брзо. Верује, додао је, да ће Темељни уговор бити… »
Кнежевић жестоко напао кривокапића: Одузећемо сву имовину Мила Ђукановића (видео)

Кнежевић жестоко напао кривокапића: Одузећемо сву имовину Мила Ђукановића (видео)

Правда 27.05.2021
Данашњи "премијерски сат", када премијер Здравко Кривокапић одговара на питања посланика отпочео је оштром полемиком са послаником ДФ-а Миланом Кнежевића, који га је питао да ли има сазнања о деловању Стевана Симијановића у… »
Свађа у скупштини црне горе Кнежевић очитао лекцију у лице Кривокапићу: Док сам робијао, хапсили ми мајку и брата, ти си…

Свађа у скупштини црне горе Кнежевић очитао лекцију у лице Кривокапићу: Док сам робијао, хапсили ми мајку и брата, ти си…

Ало 27.05.2021
Предсједник ДНП-а и један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић поручио је премијеру Здравку Кривокапићу да док је он робијао и док су му хапсили мајку и брата, он је љубио руку Радмиле Војводић и множио некретнине које му је ДПС дао… »
“Гарантујем да се Мило Ђукановић никад више неће вратити”

“Гарантујем да се Мило Ђукановић никад више неће вратити”

Вести онлине 27.05.2021
Данашњи “премијерски сат”, када премијер Здравко Кривокапић одговара на питања посланика отпочео је оштром полемиком са послаником ДФ-а Миланом Кнежевића, који га је питао да ли има сазнања о деловању Стевана Симијановића у… »

Вести дана »