Повезане вести

“Ако су Косово признали као државу, зашто не признају и Републику Српску”

“Ако су Косово признали као државу, зашто не признају и Републику Српску”

Вести онлине 27.05.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик оценио је да су “нон пејпер” документи постали уобичајени, али да је ситуација постала готово немогућа имајући у виду да им неки дају значај, уместо разговора релевантих фактора о… »
Додик: Ситуација са нон пејперима је постала готово немогућа! Придају значај папирима уместо разгову релевантних фактора!

Додик: Ситуација са нон пејперима је постала готово немогућа! Придају значај папирима уместо разгову релевантних фактора!

Курир 27.05.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик оценио је да су данас нон пејпер документи постали уобичајени али да је сутауација постала готово немогућа имајући у виду да им неки дају значај, уместо разговора релевантих фактора о… »
Милорад Додик: Ситуација је готово немогућа!

Милорад Додик: Ситуација је готово немогућа!

Ало 27.05.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик оценио је да су данас нон пејпер документи постали уобичајени али да је сутауација постала готово немогућа имајући у виду да им неки дају значај, уместо разговора релевантих фактора о… »
Додик: Нећемо признати новог Високог представника, биће само представник у Федерацији БиХ

Додик: Нећемо признати новог Високог представника, биће само представник у Федерацији БиХ

Нови магазин 27.05.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да Република Српска неће признати новог Високог представника у БиХ Кристијана Шмита и да ће он бити само Високи представник за Федерацију БиХ. "Ја сам то Шмиту рекао… »
Додик: РС неће признати новог Високог представника у БиХ

Додик: РС неће признати новог Високог представника у БиХ

Н1 Инфо 27.05.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да Република Српска неће признати новог Високог представника у БиХ Кристијана Шмита и да ће он бити само Високи представник за Федерацију БиХ. „Ја сам то Шмиту рекао… »
Додик: Инцкова оставка блеф међународне заједнице

Додик: Инцкова оставка блеф међународне заједнице

РТС 27.05.2021
Оставка високог представника у БиХ Валентина Инцка блеф је међународне заједнице учињен да би дошао неко други, изјавио је у Београду српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. Милорад Додик је у Београду на… »
“Инцкова оставка је блеф међународне заједнице”

“Инцкова оставка је блеф међународне заједнице”

Вести онлине 27.05.2021
Оставка високог представника у БиХ Валентина Инцка блеф је међународне заједнице учињен да би дошао неко други, изјавио је данас у Београду српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик. – Он је поднео оставку у… »
Милорад Додик: Инцкова оставка блеф међународне заједнице!

Милорад Додик: Инцкова оставка блеф међународне заједнице!

Ало 27.05.2021
Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је оставка високог представника у БиХ Валентина Инцка блеф међународне заједнице учињен да би дошао неко други. - Он је поднео оставку у намери да се… »

Вести дана »