Povezane vesti
Ministarka tvrdi da njena porodica nema veze sa parcelama na kojima je uzgajana marihuana
Danas 27.05.2021
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović odbacila je danas kao laži tvrdnje potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da parcela u vlasništvu njene porodice u Rastini ima veze sa parcelama na kojima je uzgajana… »
Aleksić laže da sam vlasnica imanja gde je nađena marihuana
Nova 27.05.2021
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, odgovarajući na izjavu potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je ona potvrdila na ročištu u sredu da je vlasnica dela imanja nekadašnje zadruge Graničar u Gakovu, na… »
Obradović: Aleksić laže da sam vlasnica dela imanja na kojem je nađena marihuana
N1 Info 27.05.2021
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, odgovarajući na izjavu potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je ona potvrdila na ročištu u sredu da je vlasnica dela imanja nekadašnje zadruge Graničar u Gakovu, na… »
Aleksić: Marija Obradović i Ivan Bojović potvrdili da su vlasnici jednog dela imanja
Danas 26.05.2021
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da su na današnjem ročištu održanom po tužbi ministarke Marije Obradović, sama ministarka i Ivan Bojović potvrdili da su vlasnici jednog dela imanja nekadašnje zadruge Graničar u Gakovu… »
Vesti dana »
BLOG: Studentske blokade se nastavljaju, okupljanje ispred Palate pravde u 13 časova
N1 Info pre 59 minutajoš 10 povezanih
BLOG Kataklizma u Los Anđelesu: Ovde kao da je pala atomska bomba, nema kraja požarima, vojska izlazi na ulice
Nova pre 13 minutajoš 19 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 4 povezane