Повезане вести

Министарка тврди да њена породица нема везе са парцелама на којима је узгајана марихуана

Министарка тврди да њена породица нема везе са парцелама на којима је узгајана марихуана

Данас 27.05.2021
Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић одбацила је данас као лажи тврдње потпредседника Народне странке Мирослава Алексића да парцела у власништву њене породице у Растини има везе са парцелама на којима… »
Алексић лаже да сам власница имања где је нађена марихуана

Алексић лаже да сам власница имања где је нађена марихуана

Нова 27.05.2021
Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, одговарајући на изјаву потпредседника Народне странке Мирослава Алексића да је она потврдила на рочишту у среду да је власница дела имања некадашње задруге… »
Обрадовић: Алексић лаже да сам власница дела имања на којем је нађена марихуана

Обрадовић: Алексић лаже да сам власница дела имања на којем је нађена марихуана

Н1 Инфо 27.05.2021
Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, одговарајући на изјаву потпредседника Народне странке Мирослава Алексића да је она потврдила на рочишту у среду да је власница дела имања некадашње задруге… »
Алексић: Марија Обрадовић и Иван Бојовић потврдили да су власници једног дела имања

Алексић: Марија Обрадовић и Иван Бојовић потврдили да су власници једног дела имања

Данас 26.05.2021
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је да су на данашњем рочишту одржаном по тужби министарке Марије Обрадовић, сама министарка и Иван Бојовић потврдили да су власници једног дела имања некадашње задруге… »

Вести дана »